SuperOffice utser Lars Engbork till ny koncernchef

På nytt jobb CRM-leverantören SuperOffice har utsett Lars Engbork till ny koncernchef. Han tar över efter Gisle Jentoft, som har lett företaget i 18 år.

SuperOffice utser Lars Engbork till ny koncernchef
Gisle Jentoft och Lars Engbork. Foto: Superoffice

Med start den 3 juni kommer Lars Engbork, tidigare vd för Visma e-conomic, att leda SuperOffice genom nästa kapitel i företagets tillväxtresa. Han har en gedigen bakgrund inom både tekniska och kommersiella ledarskapsfunktioner, och har varit vd för Visma e-conomic sedan 2020. Dessförinnan hade han rollen som CTO i samma företag. Han har även haft ledande roller på Oracle och SimCorp.

– Jag är förväntansfull över att ta mig an rollen som vd för SuperOffice, ett företag som jag beundrar för sitt unika och innovativa kunderbjudande och sin starka laganda. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med hela SuperOffice-teamet, styrelsen och Axcel för att leverera på ambitionen att bli den ledande nordeuropeiska leverantören av CRM-lösningar, säger Lars Engbork i ett pressmeddelande.

Förberett för ny vd

Gisle Jentoft, den avgående vd:n, uttrycker stolthet över företagets framgångar och ser positivt på överlämningen till Engbork:

– Vi har förberett oss för förändringen i ledarskapet under en lång tid och jag är glad och stolt över att nu kunna lämna över till Lars, kommenterar han.

SuperOffice grundades i Norge 1990 och har i dag 260 medarbetare i flera europeiska länder samt internationella partners i Storbritannien och Nordamerika.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.