Solresor får Casper Kolind som ny vd

På nytt jobb Solresor är ett av Sveriges största charterbolag, grundat 1989. Nu får resebolaget en ny ung vd i Casper Kolind.

Solresor får Casper Kolind som ny vd
http://www.pdf-tools.com

Den 33-åriga dansken kommer närmast från IT-konsultbolaget Mansoft, där han arbetade i flera år som regional manager. Hans bakgrund har gett honom en bred förståelse för försäljning, affärsutveckling och ledarskap menar den nya arbetsgivaren.

– Solresor är ett växande företag som står inför en riktigt spännande sommarsäsong 2023, säger Casper Kolind i en kommentar. Vi fortsätter att arbeta med vår produktmix för att säkerställa att vi erbjuder ett välbalanserat utbud av hotell till våra kunder.

Började som reseledare

Casper Kolind har tidigare erfarenhet från resebranschen, efter fyra år på TUI där hanbetade med bland annat sälj och service, och började en gång i tiden sin karriär som reseledare.

– Det som lockar mig med resebranschen är att den är så dynamisk och föränderlig, vilket ger ständigt nya möjligheter att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster. Det är fantastiskt att få bidra till utvecklingen av Solresors produktportfölj, med fokus på att tillgodose behoven hos våra kunder, kommenterar Casper Kolind sitt nya uppdrag.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.