Nu sänds Vd-tidningens digitala fokuskonferens!

Konferens Nu står vi i startgroparna i studion – Strax börjar sändningen av konferensen. Bered er på ett förstklassigt heldagsprogram om hur man skapar framgångsrik tillväxt som vd.

Nu sänds Vd-tidningens digitala fokuskonferens!

Nedräkningen har börjat. Strax rullar kamerorna här från Vd-tidningens studio, och ett knippe skickliga och kunniga talare väntar på att få förmedla sin kunskap. Först ut är Howwe Technologies vice vd och chief product officer, Johan Grönstedt. Han ska tala om hur man omsätter strategiska mål i konkret handling, ett ämne han har skrivit en hel bok om.

Dagen kommer att rulla på med spännande och intressanta föredrag om allt från säljstrategi, ekonomistyrning och business intelligence till ledarskap, rekrytering och kulturbygge. Alla viktiga pusselbitar i ett växande bolag som vill nå lönsamhet. Dessutom besöks studion av Magnus Villson som är vd för  IT-leverantören Playground Tech, årets Gasellvinnare i Stockholms län. En tillväxt på över 4 500 procent på fyra år – hur har han lyckats? Och vilka är avigsidorna?

Logga in och förkovra dig!

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.