Martin Juhos ny vd på SCR Svensk Camping

På nytt jobb Martin Juhos, tidigare marknadschef och konsult för SCR Svensk Camping, har tillträtt som vd för företaget. Han ersätter Peter Jansson som varit tillförordnad vd och nu återgått till sin roll som administrativ chef.

Martin Juhos ny vd på SCR Svensk Camping
Martin Juhos på SCR i Göteborg. Foto: Niklas Maupoix

Martin Juhos är ny vd för branschorganisationen och marknadsföringsbolaget SCR Svensk Camping. Han har tidigare verkat som marknadschef för bolaget och under de senaste två åren i rollen som konsult. Han har bred erfarenhet av marknadsföring och digital utveckling.

– Sveriges campingplatser är väsentliga för svensk turistekonomi. Jag ser fram emot att utveckla den positionen både i Sverige och internationellt tillsammans med branschen och teamet på SCR, säger Martin Juhos, i ett pressmeddelande.

”Överlägsen kännedom”

SCR Svensk Camping är en branschorganisation och marknadsföringsagent för hundratals campingföretag i Sverige. Företaget fungerar som ett nätverk för branschen samt driver bokningshemsidan camping.se.

– Med Martin får SCR en vd med överlägsen kännedom om både marknaden och organisationen, i kombination med en ambition och vision att utveckla branschens förutsättningar med fokus på marknadsföring och branschutveckling, säger Michael Carlsson, styrelseordförande för SCR.

Martin Juhos tog över vd-posten efter Peter Jansson som varit tillförordnad vd. Peter Jansson återgår till sin roll som administrativ chef för företaget.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.