Lars Jonsson ny vd på Internationella Engelska Skolan

På nytt jobb Internationella Engelska Skolans nuvarande finanschef Lars Jonsson blir vd för organisationen. Han efterträder Anna Sörelius Nordenborg.

Lars Jonsson ny vd på Internationella Engelska Skolan
Lars Jonsson. Foto: IES

Finanschefen Lars Jonsson har varit en del av Internationella Engelska Skolans (IES) koncernledning sedan 2020. Tidigare har han arbetat som Head of Financial Control & Treasury på det internationella kontanthanteringsföretaget Loomis.

– Jag ser mycket fram emot att leda det samhällsviktiga arbete som görs varje dag för och i våra skolor, tillsammans med alla otroligt engagerade medarbetare inom IES, säger Lars Jonsson i ett pressmeddelande.

IES styrelseordförande Per Sjöstrand säger att Lars Jonsson varit starkt bidragande till organisationens utveckling vilket gör honom till en ypperlig person att fortsätta leda bolaget.

– Han har under sin tid på IES byggt upp en högkvalitativ finansfunktion samtidigt som han skapat starka relationer i hela organisationen. Hans erfarenhet av att leda människor i en decentraliserad verksamhet med stark tillväxt är till stor nytta för IES, säger Per Sjöstrand.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.