Joachim Kuylenstierna tillbaka som vd på Fastator

På nytt jobb Fastators grundare Joachim Kuylenstierna återtar rollen som företagets vd. Tidigare vd:n Svante Bengtsson blir vice vd i bolaget.

Joachim Kuylenstierna tillbaka som vd på Fastator
Joachim Kuylenstierna, vd Fastator. Foto: Fastator

Joachim Kuylenstierna startade Fastator tillsammans med Mats Lundberg 2011. I dag är företaget ett renodlat investmentbolag med inriktning på fastighetssektorn.

– Jag kommer att vända på varje sten och jobba hårt för att åter göra Fastator till en tillväxtmaskin, säger Joachim Kuylenstierna i ett pressmeddelande.

”Mest erfarna ledningsduon som tänkas kan”

De senaste åren har Kuylenstierna verkat som entreprenör inom fastighetsbranschen och varit vd för ett flertal fastighetsbolag. Han valdes av en enig styrelse och tillträdde med omedelbar verkan.

– De förändringar vi nu genomför i besättningen av de två viktigaste funktionerna i Fastators ledningsgrupp syftar till att skapa maximalt goda förutsättningar för bolaget i det fortsatta förändringsarbetet och för att möta nya marknadsförutsättningar. Med Joachim och Svante får Fastator den mest erfarna ledningsduon som tänkas kan, säger styrelseordförande Björn Rosengren i en kommentar.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.