Christina Hambäck ny vd för Qarlbo Property

På nytt jobb Christina Hambäck blir ny vd för fastighetsbolaget Qarlbo Property. Hon är i dag chef för strategi och investeringar på ICA Fastigheter.

Christina Hambäck ny vd för Qarlbo Property

Christina Hambäck har mer än 20 års erfarenhet från fastighets- och investeringssektorn och har haft ledande befattningar sedan 2011. Hon är i dag ansvarig för strategi, projektutveckling och transaktioner på Ica Fastigheter, och har tidigare bland annat varit chef för verksamhetsutveckling och hållbarhet på Magnolia Bostad, samt arbetat på företag som Newsec, Ikano Bostad och DTZ. Hon har också en lång rad styrelseuppdrag i olika fastighetsbolag.

Mats Hederos, styrelseordförande i Qarlbo Property, kommenterar utnämningen:

– För oss med fastigheter och projekt inom flera spännande områden är det värdefullt att få tillgång till Christinas breda kompetens och erfarenheter. Vi ser fram emot att få arbeta med Christina som också kommer att bidra med energi och engagemang.

Tillväxtresa

Qarlbo Property har en ambition att växa genom förvärv och projektutveckling. Företaget äger och utvecklar fastigheter för kultur-, nöjes-, restaurang- och hotellverksamheter på olika håll, däribland på Djurgården i Stockholm där de är ägare till bland annat Cirkus och Hasselbacken. Deras portfölj inkluderar även bostadsfastigheter i Stockholm och fastigheter för seniorboende.

Christina Hambäck ser fram emot sitt nya uppdrag:

– Det ska bli väldigt roligt och stimulerande att få bidra till Qarlbo Properties tillväxtresa. Det är ett litet spännande bolag med en intressant mix av fastigheter och kommande projekt. Jag hoppas kunna bidra med mitt engagemang och med min erfarenhet, säger hon i ett pressmeddelande.

Hon förväntas tillträda som VD för Qarlbo Property senast under våren 2024.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.