Charlotte Thelm Ny vd för Peab Byggservice AB

På nytt jobb Charlotte Thelm blir ny vd för Peab Byggservice AB, samtidigt som hon blir biträdande affärsområdeschef för byggverksamheten inom Peab.

Charlotte Thelm Ny vd för Peab Byggservice AB
Charlotte Thelm. Foto: Peab

Thelm, som tidigare varit chef för affärsutveckling och hållbarhet på NCC, har en gedigen bakgrund inom byggbranschen med ledande positioner på både Skanska och NCC.

Stefan Danielsson, affärsområdeschef Bygg på Peab, säger i ett pressmeddelande:

– Charlotte har lång och bred erfarenhet både från byggbranschen och av att leda stora organisationer vilket passar väl in i utvecklingen av vår verksamhet. Genom rekryteringen av Charlotte säkrar vi också successionen inom affärsområdets ledning.

Charlotte Thelm ser fram emot att leda Peab Byggservice AB och kommenterar: – Det känns väldigt roligt och spännande att ta sig an den här rollen. Det som framförallt attraherade mig är att Peab trots sin storlek är så lokala och finns verksamma i hela Norden. Att Peab dessutom kan erbjuda hela värdekedjan inom ett byggprojekt ser jag en stor fördel i mitt kommande arbete.

Som ny vd för Peab Byggservice AB kommer Thelm att ha ansvar för byggserviceverksamheten och utvalda byggregioner, samtidigt som hon rapporterar till Stefan Danielsson och samarbetar med befintlig biträdande affärsområdeschef Peter Hårte.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.