Putsar du dina skor?

Putsar du dina skor?
Anders Pauser, chefredaktör Vd-tidningen.

I morse putsade jag mina skor mer noggrant än vanligt. Eller för att vara ärlig. Jag putsade dem. Jag vet inte om jag är representativ, men när livet rusar på så hinner man inte alltid med allt. Men i morse tänkte jag till efter att ha läst artiklarna i det här numret om hur viktig vår klädsel är för det intryck du ger i egenskap av chef. För hur du klär dig spelar roll, inte minst för hur du själv känner dig, men också hur andra ser på dig och ditt företag. Så jag rekommenderar verkligen dessa sidor med många goda råd från två experter.

Vi tar också upp en annan hygienfaktor, att ha ordentliga policys med syfte att ge en ram åt verksamheten. För större företag är det en självklarhet, för mindre inte alltid lika självklart. Här ger vi en rad tips att tänka på. Och precis det är syftet med tidningen och en orsak varför vi döpt en del till just verktygslådan. Vi försöker hela tiden ge dig nya verktyg för att du ska bli framgångsrik i din roll som vd.

Har du synpunkter på verktyg vi borde ta upp mejla mig gärna, så att vi kan fortsätta vårt utvecklingsarbete med tidningen.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.