JDG Revision Årets framtidsbyrå 2022

Årets Framtidsbyrå En stark tro på effektiva lösningar, tydliga mål och personligt engagemang har tagit JDG Revision från nominerad till vinnare av FAR:s pris Årets framtidsbyrå.

JDG Revision Årets framtidsbyrå 2022
Med tydliga mål, personligt engagemang och en stark tro på effektiva lösningar började byrån 2018 sin resa mot framtiden. 

Prisutdelningen skedde efter FAR:s årsstämma den 22 september. De nominerade byråerna var Wennberg & Blennå, JDG Revision och Keeper. Och den som slutligen tog hem segern var JDG Revision med kontor i Uddevalla, Kungshamn och Trollhättan.

Juryns motivering:

Med tydliga mål, personligt engagemang och en stark tro på effektiva lösningar började byrån 2018 sin resa mot framtiden. I dag är det en gedigen byrå med bred kompetens som hjälper kunden att ta nästa steg. Årets framtidsbyrå är i ständig utveckling med fokus på såväl den egna organisationen som framtidens tjänster. Vinnaren är en framtidsbyrå!

− Det var ett starkt startfält i år med många vassa byråer och därför känns det otroligt kul att vi vann. Vi har varit nominerade till Årets framtidsbyrå en gång innan och tack vare vår helt fantastiska personal har vi lyckats ställa om till en framtidsbyrå. Vi är så stolta och glada och nu kommer vi att fira stort tillsammans, säger Daniel Linsten, vd på JDG Revision.

Läs mer: Personliga relationer ger revisorerna nöjdare kunder

Priset Årets framtidsbyrå delades ut för nionde gången. Med priset vill FAR inspirera och lyfta fram framtidsfrågor som digitalisering och automatisering, hållbarhet och ledarskap. Syftet är också att synliggöra små och medelstora byråer som arbetar med förändring och innovation på ett aktivt och strukturerat sätt.

 

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.