Nytt nummer av Vd-tidningen

Nytt nummer! Det nya numret är ute nu! Fullspäckat av kunskap, tips och inspiration med fullt fokus på dig som är vd.

Nytt nummer av Vd-tidningen

I nummer tre av Vd-tidningen blickar vi in i framtiden: tillsammans med Patrik Hagman, som är vd för rekryteringsföretaget Wrknest, tar vi en titt på framtidens arbetsmarknad, och PwC Sveriges vd Sofia Götmar-Blomstedt berättar vad som oroar svenska och globala vd:ar mest när de blickar framåt.

Hur har ni det med det strategiska arbetet? Vårt tema denna gång handlar om hur du vässar strategin där bland annat Harry Wallenholm och Anders Baude berättar vad man ska tänka på när man utformar en strategisk process, och Petra Palmgren Lindwall berättar om styrelsens roll i framgångsrikt strategiarbete.

Verktygslådorna är som vanligt välfyllda med sådant du behöver för att vässa olika delar av verksamheten:

Erik Mattsson, som är utbildare i kommunikation ger s ina bästa mötesregler, Maria Geijer som är affärsområdeschef på Morot & Co hur man kan jobba med inre motivation i stället för yttre belöningar för att lyfta medarbetarna, och föreläsaren och utbildaren Christina Haugsöen förklarar hur du lyckas med självledarskapet bland mykcet annat.

Trender, lästips, ekonomi och krönikor finns förstås med, och omslagsintervjun i detta nummer är en tungviktare inom mediebranschen: Aller Medias vd Lotta Cederbom. God läsning!

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.