VD i ett familjeföretag Sveriges svåraste jobb

Personalfokus

Är du ny VD och kanske till och med familjemedlem i familjeföretaget? Är ni inne i en generationsväxling? Då behöver du alla tips du kan få, och ett stort lycka till… din utmaning är nämligen en av de största näringslivet kan uppbringa. Men misströsta inte, Personalfokus ger dig råd och tips för att lyckas.

Skriv din e-postadress som du använder i din yrkesroll så får du åtkomst till detta kunskapsmaterial från Personalfokus.

Ange din e-postadress för att hämta PDF

Jag samtycker till att Pauser Media kan samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte för att få tillgång till det begärda innehållet och för vidare kontakt gällande erbjudanden om liknande innehåll och tjänster via direktmarknadsföring inklusive epost, telefon och SMS. Klicka här för mer information om hur dina personuppgifter behandlas.

Genom att ta del av detta innehåll och skicka detta formulär samtycker jag till att aktuell sponsor/partner behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla samtycket genom att kontakta sponsorn/partnern.


VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.