Webbinarium

Världen förändras – så tänker företagsledarna på omställning

Välkommen till ett webbinarium om resultaten i PwC:s stora globala vd-rapport. Med Sofia Götmar-Blomstedt, vd för PwC Sverige.

Webbinarium

16 maj 2024 09:00 - 09:30
Kostnadsfritt webbinarium

Förändringstrycket i näringslivet ökar ständigt och har stor påverkan på vd:ar i både Sverige och globalt. Andelen företagsledare som menar att deras verksamhet endast förblir konkurrenskraftig upp till tio år, om de inte förnyar sina affärsmodeller, har ökat ytterligare, visar PwC:s stora vd-undersökning. Dessutom visar resultatet att svenska vd:ar är mer tveksamma till AI. Hör Sofia Götmar-Blomstedt, vd för PwC Sverige, tala i ett frukostwebbinarium om de största utmaningarna på vd:ns horisont just nu.

Arrangör: Vd-tidningen
Datum och tid: 16 maj kl. 09:00-09:30
Medverkande: Sofia Götmar-Blomstedt, vd, PwC Sverige och Malin Eijde, chefredaktör, VD-tidningen

Anmälan är stängd.

Om VD-tidningen: VD-tidningen är ett oberoende magasin och digital nyhetstjänst som fokuserar på vd-rollen och på att ge vd:n redskap för att bli framgångsrik i sitt arbete och ledarskap. Här erbjuds handfasta råd och tips i det dagliga praktiska vd-arbetet och spännande case kring hur framgångsrika vd:ar arbetar. Årligen arrangerar VD-tidningen konferenserna VD-dagen och Ledningsgruppsdagen.

Medverkande

Sofia Götmar-Blomstedt

Vd, PwC Sverige

Malin Eijde

Chefredaktör, Vd-tidningen
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.