Vårigt nummer av VD-tidningen ute nu!

Nytt nummer! Dags att kasta sig över vårens nummer av VD-tidningen – späckat med intressant läsning för alla vd:ar!

Vårigt nummer av VD-tidningen ute nu!
Massor av ny, intressant läsning för dig som är prenumerant!

Voilà – ett rykande färskt nummer av VD-tidningen väntar alla prenumeranter. Snyggt layoutat med turkos vårkänsla av vår duktiga AD Per Åman, och – får vi skryta lite? – med otroligt mycket bra läsning mellan omslagssidorna. Temat handlar om något vi vet att många av våra läsare har efterfrågat: Generationsskifte. Så viktigt i en tid när stora delar av vår arbetsmarknad består av åldrande företagare som inte kommer till skott. Hur gjorde familjerna där generationsskiftet gick bra, och vad hände när det gick åt pipan?

Även omslagsintervjun med Sanna Arnfjorden Wadström handlar delvis om denna fråga som hon själv driver stenhårt som vd för arbetsgivarorganisationen Sinf. Hon har också egen erfarenhet av ett generationsskifte inom familjen, som hade kunnat gå bättre om man hade följt konstens alla regler. Läs vilka de är i detta nummer!

Ägare kan över huvud taget bli mycket bättre på sin viktiga uppgifter, anser bokaktuella Agneta Olsson, som är expert på ägarfrågor och ciceron i vår nya ägarskola. Bland verktygslådorna hittar ni också en massa bra tips på användbara AI-verktyg, samt en ny effektivitetsskola med superproffset Ingrid Hegg. Till sist har vi kartlagt svenska vd-löner – tjänar du mer eller mindre än genomsnittet? Trevlig läsning!

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.