Regina Donato Dahlström ny vd för Equinix Sverige

På nytt jobb Den förra Global Connect-toppen blir ny Sverigechef på datacenterjätten Equinix.

Regina Donato Dahlström ny vd för Equinix Sverige
Foto: Equinix

Regina Donato Dahlström är en riktig telekomveteran med mer än 20 års erfarenhet från branschen i olika ledande roller. Hon har bland annat varit landschef för Sverige och Finland på Globalconnect. Regina Donato Dahlström är numera styrelseordförande i satellitbolaget Ovzon och nu blir hon alltså också ny Sverigechef på datacenterjätten Equinix.

– I över tjugofem år har Equinix främjat företagstillväxten och digitaliseringen i Sverige genom kontinuerliga investeringar i infrastruktur och utveckling av nya digitala plattformar. Målet har varit att göra det enklare och effektivare för företag över hela världen att ansluta till och från Stockholm, säger hon i ett pressmeddelande, som fortsätter: 

– Vår huvudstad är i dag en digital hub i absolut toppklass i Europa och mycket talar för att Norden och Stockholm blir en ny knutpunkt för Europa. Det är spännande att få vara en del av detta arbete och bidra till Sveriges tillväxt och digitala framtid. 

Även Equinix är positiva till rekryteringen. 

– Jag är glad över att välkomna Regina som ny Sverigechef. Hon kommer att spela en central roll för att stärka både lokala och multinationella företags globala expansion med hjälp av Equinix plattformar. Med sitt fokus, sin energi och sitt engagemang kommer hon att bli en framträdande röst inom området för digital infrastruktur, kommenterar Judith Gardiner som är vice vd på bolaget, med ansvar för tillväxt och nya marknader.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.