Vi söker VD till Intakt AB!

Om tjänsten

Vi söker VD till Intakt AB!

Tjänst: Vi söker VD till Intakt AB!

Företag: Intakt AB

Sista ansökan: 2021-11-29

Ansökan: Ansök här

Som en del i vår satsning att utveckla skade- och lackverksamheten söker vi nu en VD till det nystartade bolaget Intakt AB!

Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, kommer att bedriva skade- och lackverksamhet på orterna Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Intakt AB ägs till 51% av Persson Invest, 39% av Intakt AS samt 10% av FORDAL’s.

I rollen som VD i Intakt AB kommer du vara med och implementera den skadehanteringsprocess som Intakt bedriver på den norska marknaden in i den befintliga svenska skadeverksamheten som tidigare bedrivits inom Bilbolagets nordligaste anläggningar. Du kommer att leda en verksamhet med ca 30 medarbetare.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att löpande leda och fördela arbetet via skadecheferna på våra fem orter, aktivt driva ledningsgruppen samt säkerställa att ledarskapet på skadeverkstäderna är tydligt, synligt, engagerande och resultatinriktat. Du kommer löpande att följa upp den verksamhet som ingår i ansvarsområdet samt vid behov föreslå åtgärder och följa upp dessa. Utöver det kommer du representera Intakt AB i olika sammanhang, utveckla kundrelationer samt aktivt driva arbetet med bättre ledtider, kundnöjdhet och faktureringstakt.

Vi söker dig som:

  • Har en relevant och gedigen bakgrund med erfarenhet inom branschen
  • Är engagerad i ditt ledarskap med intresse för att driva ett systematiskt förbättringsarbete utifrån ett ”lean-tänk”
  • Har förmågan att tänka i större sammanhang och skapar förutsättningar för bra samarbete med likvärdiga arbetssätt och processflöden
  • Trivs med att leda i utveckling och har förmågan att snabbt kunna pendla mellan att stötta i såväl strategiska frågor som att arbeta operativt

Vi vill tillsammans med dig bli bäst i Sverige inom branschen när det gäller både kortast ledtider och nöjdast kunder!

Placeringsort är flexibel utifrån våra 5 anläggningar men vi ser i första hand placering på någon av orterna Luleå eller Skellefteå alternativt Piteå.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Caroline Olofsson och Lisa Forslund, HR Persson Invest, på 063-16 26 46 eller 063- 16 26 43.

”Persson Invest strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.”

Varmt välkommen med din ansökan!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.