VD till Vallåkra Lantmannaaffär

Om tjänsten

VD till Vallåkra Lantmannaaffär

Tjänst: VD till Vallåkra Lantmannaaffär

Företag: Vallåkra Lantmannaaffär AB

Sista ansökan: 2021-01-31

Ansökan: Ansök här

Vill du vara med och leda ett bolag med ambitiösa tillväxtmål, korta beslutsvägar och som har lönsamhet och handlingskraft som ledord? Vill du arbeta i en kundorienterad organisation där man värnar om utveckling av både kunder, verksamhet och medarbetare?

Vallåkra Lantmannaaffär, som är ett dotterbolag till Svenska Foder, har under årens lopp utvecklats till att idag innefatta ett komplett sortiment av bygg/butik, lantbruk, olja och energi. Nu söker vi en ny VD som vill ta vid verksamheten när vår nuvarande VD går i pension.

Din vardag

Bolagets storlek gör att du kommer få ett brett ansvarsområde där du driver arbetet från strategi till genomförande. Rollen kommer även kräva ett stort engagemang och operativ handlingskraft i det dagliga arbetet tillsammans med dina medarbetare där målet är att utveckla och förvalta både befintliga och nya kundrelationer.

  • En viktig del i din roll som ledare är att stötta, utveckla och engagera din personal, både som individer och team.
  • Du ansvarar för att organisationen är uppbyggd på ett sätt som passar de mål de arbetar mot.
  • Du förväntas vara en synlig, entusiasmerande och operativ ledare för ditt team på 19 medarbetare, där du skapar energi, engagemang och delaktighet i verksamhetens utveckling framåt.
  • Som VD rapporterar du till styrelsens ordförande, och det är även i samråd med styrelsen du fattar beslut om för företaget viktiga och större strategiska förändringar.

Vem är du?

Du har tidigare verkat i uppdrag som VD eller som medlem i en ledningsgrupp med intäkts- och kostnadsansvar. Du kan hantera finansiella rapporter och har arbetat med nyckeltal/KPIer. Du har också erfarenhet av att leda andra och har förmågan att kunna se varje individs drivkrafter.

Som person är du prestigelös men handlingskraftig, du har erfarenhet av att leda i tillväxt och är duktig på att entusiasmera och inspirera. Vidare har du en tydlig kommunikationsstil och en vilja att motivera och inspirera andra. En av dina drivkrafter är utveckling och att se resultat, du är en affärsdriven ledare som kan och förstår ekonomin i din verksamhet. Du har mod och styrka att driva de förändringar, både personal – och affärsmässigt, som på sikt kommer att bidra till stort värde för bolaget. Du motiveras av att arbeta nära medarbetare, verksamhet och kund.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på e-post petra.sivefaldt@sigma.se eller telefon 0730-42 83 82.

Varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 31januari.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.