VD till Städarna i Uppsala

Om tjänsten

VD till Städarna i Uppsala

Tjänst: VD till Städarna i Uppsala

Företag: Städarna Sverige AB

Sista ansökan: 2021-10-03

Ansökan: Ansök här

Snabbväxande Städarna Sverige AB är idag Nordens näst största hemservice bolag med över 800 medarbetare. I dagsläget har vi 16 dotterbolag och är verksamma på 25 orter runt om i landet. Nu söker vi en ny VD till Städarna i Uppsala AB som kommer leda och driva både det operativa och strategiska arbetet framåt. Tillsammans med nuvarande team kommer vår nya VD ta oss närmare vårt gemensamma mål – att bli det självklara valet. I Uppsala levererar vi alla tjänster inom städ till både företag och privatpersoner och i dagsläget har vi omkring 500 kunder per månad. Vi ska bli störst men samtidigt ha fullt fokus på det som är viktigt på riktigt, människan.

Superkrafts-checklista

Vår nya VD drivs av att se andra människor utvecklas och är väl medveten om att gemenskap och teamwork är nyckeln till framgång. För dig är det en självklarhet att arbeta för att alla medarbetare känner sig involverade och delaktiga i vår tillväxtresa. Du är expert på att motivera både arbetsledare och medarbetare till att lita på sin egen förmåga, samt att delegera och fördela ansvaret. För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhetet av att leda en grupp och du har en förmåga att inspirera din omgivning. Du är extremt duktig på att både utarbeta och utveckla rutiner för att förenkla och effektivisera det dagliga arbetet. Med stort engagemang, driv och vilja kommer vår VD tillsammans med våra fantastiska medarbetare leda oss närmare målet – att bli Nordens största hemservicebolag och det självklara valet!

Galaxklass, doer och hjärta

På daglig basis arbetar vår VD framförallt med att leda och inspirera arbetsledare och medarbetare till att hela tiden vara sitt bästa jag. Du finns alltid tillgänglig, lyssnar in och ger snabb återkoppling. Månadsvis säkerställer du att budgetmålen följs och att arbetsmiljöarbetet efterlevs. Ständigt arbetar du för att säkerställa att Städarnas gemensamma värdegrund alltid genomsyrar hela verksamheten. VDn får det operativa arbetet att flyta på, men förstår vikten av det strategiska och långsiktiga arbetet likaväl. Det innebär att du alltid ligger steget före, blickar framåt och ständigt arbetar för att finna nya arbetssätt och lösningar på olika förbättringsområden. Du är en stjärna på att omsätta strategier till handlingsplaner och aktiviteter som ger resultat i galaxklass. Du är en doer med hjärtat på rätt plats ❤️

Ta en plats i Städarna-atmosfären

Du kommer driva Städarna i Uppsala och dessutom vårt satellitkontor i Enköping. Tillsammans består vårt fantastiska team av fyra arbetsledare, en koordinator och 60 medarbetare som du dagligen kommer arbeta tillsammans med. Månadsvis träffar du även VDar från resterande bolag i koncern för att samla information, följa upp olika processer och utvecklingsarbeten. Under dessa träffar har ni självklart möjlighet att bolla idéer och tankar med varandra. Dessutom kommer du få stöttning av våra kollegor från vårt Servicekontor som är beläget i centrala Norrköping. På Servicekontoret finns koncernledningen samt stöd och support inom områden såsom ekonomi, marknad och HR.

Vi ser gärna att du har körkort och dessutom tillgång till egen bil. Din ersättning har en fast och en rörlig del som är prestationsbaserad. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltidsbasis med start enligt överenskommelse.

Ansök senast den 3e oktober!

På Städarna har vi en otroligt ljus syn på framtiden – vill du vara med på resan?

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.