Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD till Sigma Serve

Om tjänsten

VD till Sigma Serve

Tjänst: VD till Sigma Serve

Företag: Sigma IT

Sista ansökan: 2020-10-10

Ansökan: Ansök här

Vi söker nu en ny VD till Sigma Serve med placering Stockholm eller Örebro. För denna roll vill vi komma i kontakt med dig som har lång erfarenhet av ledarskap inom en IT-driftsorganisation och som brinner för att utveckla såväl affär som verksamhet i nära samarbete med din personal. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Örebro och resor ingår som en del i rollen. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!
ceo, vd, verkställande direktör, chief executive officer, it-chef, chef inom it

Hur ser rollen ut?

Sigma Serve är en helhetsleverantör av kundnära IT-tjänster utifrån kundens behov. Vi hanterar delar eller hela IT-driften åt våra kunder. Våra tjänster sträcker sig från att leverera våra standardtjänster till att tillhandahålla ett driftteam med unik kunskap om kunden och kundens tekniska lösning.
Med ett stort tjänsteutbud inom såväl On Prem-baserade tjänster som molnbaserade tjänster kan Sigma Serve erbjuda fullskalig IT-drift inklusive support 24/7 utifrån vedertagna och beprövade driftmodeller.
I denna roll leder du Sigma Serve mot tillväxt och lönsamhet i ett nära samarbete med linjechefer och andra chefer i organisationen. Du har fullt ansvar för verksamheten och arbetar såväl operativt som strategiskt. Rollen är varierad och dagarna kan se ut på olika sätt beroende på vad som händer i verksamheten.
Du har ansvar för budget, personal och resultat och rapporterar till VD för Sigma IT.
Då huvuddelen av vår personal är placerad i Örebro är resor dit en del av arbetet om du är placerad i Stockholm. Vi förväntar oss att du kan vara på plats i Örebro flera dagar i veckan. Är du placerad i Örebro så förekommer resor till Stockholm och även till Göteborg.

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som har lång erfarenhet av ledarskap inom IT-branschen och som brinner för att utveckla både dina medarbetare och din verksamhet. Du har tidigare arbetat i en roll som VD, affärsområdeschef eller liknande och är väl införstådd med det ansvar som en VD-roll innebär.
Att ha erfarenhet från en IT-driftsverksamhet är starkt meriterande.
Vi söker dig som tror på ett nära, coachande och stöttande ledarskap och som har ett genuint intresse för IT i allmänhet och IT-drift i synnerhet. Du är en stark vilja att lyckas, är drivande som person och är bra på att hantera kunder och personal. Vidare söker vi dig som är bekväm med att driva en förändringsresa och nå nya mål för verksamheten.
Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller teknik.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Ljungquist på albin.ljungquist@sigma.se, eller 070 285 42 59.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.
Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.
Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.