Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD till Residence Christie´s

Om tjänsten

VD till Residence Christie´s

Tjänst: VD till Residence Christie´s

Företag: Residence Christie´s

Sista ansökan: 2020-01-05

Ansökan: Ansök här

Vad kan vi erbjuda dig?

På Residence Christie´s erbjuds du en unik möjlighet att ta dig an något nytt samtidigt som du har ett etablerat och välkänt varumärke i ryggen. Vi ger dig chansen att vara med i starten av vår expansion där du får skapa ditt eget framgångsrika team av fastighetsmäklare. Här får du leda din verksamhet i rätt riktning genom långsiktigt engagemang och tydligt målfokus med siktet inställt på att bygga värde och lönsamhet i det nya bolaget.

Det blir ett fritt arbete med stort eget ansvar. Kommer du inte från branschen eller saknar bakgrund som fastighetsmäklare? Var inte orolig, vi rekryterar gärna utanför nätverket för att hitta riktigt bra ledare!

Residence är en del av Christie´s International Real Estate, som har en världsomspännande verksamhet och är det största existerande nätverket för exklusiva bostäder. Vi har en tydlig nisch och är stolta över att leverera personlig, professionell service och unik expertis inom prestigeförsäljning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som VD för ett av våra områden i innerstan kommer du att:

  • Starta upp din verksamhet från grunden i egen regi
  • Skapa affärs- och marknadsplan
  • Ha verksamhetsansvar i form av budget, resultat och personal
  • Rekrytera nya mäklare till teamet som du leder, engagerar och coachar
  • Aktivt jobba med försäljning, nätverkande och affärsutveckling
  • Jobba löpande med marknadsföring, adekvat exponering av varumärket och digital synlighet

Rollen innebär också

Totalt är det fyra nya ledare vi söker på Residence Christie´s och du blir VD över antingen Vasastan, Östermalm, Kungsholmen eller Södermalm. Även om du kliver in i ett koncept som är väl beprövat sedan många år tillbaka, kommer du att utforma och prägla just ditt marknadsområde.

I uppstarten ger vi dig en gedigen introduktion och stöttning av vår Sverige-VD Pontus Kopparberg, för bästa möjliga förutsättningar i din nya roll.

Till en början får du tillgång till Residences Christie´s kontor på Sturegatan, men ambitionen är att du inom kort ska hitta en egen lokal i navet av ditt marknadsområde.

Vem är du?

Att axla rollen som VD för ett område på Residence Christie´s är ett utmanande men roligt uppdrag. Här trivs du som motiveras av att driva en verksamhet ”from scratch” med allt vad det innebär; stort ansvar, hög förändringstakt samt möjlighet att påverka och implementera nya idéer som du tror på.

För att lyckas som chef här behöver du ha bevisad erfarenhet av att leda och driva ett affärsområde eller bolag med lönsamhet, ha god vana av att leda personal samt ha arbetat med försäljning och affärsutveckling. Kanske har du gjort en liknande resa tidigare där du framgångsrikt byggt upp ett bolag (eget eller via franchise) från grunden.

Förutom detta är du en person med god förståelse för digital marknadsföring och har ett intresse för att skapa affärsmöjligheter via nya, kreativa sätt att tänka kring varumärkesbyggande aktiviteter. Eftersom vi är en del av ett internationellt koncept men verksamma lokalt, behöver du tala flytande svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är en ”doer” i form av att du agerar på egna initiativ och får saker att hända. Du är en affärsutvecklare ut i fingerspetsarna, tar vara på möjligheter och är en god nätverkare. Dessutom har du förmågan att leda ett team mot högt uppsatta mål genom att coacha, engagera och motivera. Ditt ledarskap präglas av goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.