Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD till Färsking

Färsking rekryterar nu en ny VD för att fortsätta en spännande resa med höga ambitioner och nästa spännade utvecklingsfas. För rätt person är detta en mycket spännande möjlighet att få ta sig an ett unikt case med stor tillväxtpotential och möjlighet att vara med och bidra till positiv samhällsförändring!

Om tjänsten

VD till Färsking

Tjänst: VD till Färsking

Företag: FÄRSKING

Sista ansökan: 2020-08-31

Ansökan: Ansök här

Bolaget stöttas av starka investerare som delar Färskings värdegrund att bidra till en positiv samhällsförändring och valt att stå bakom bolag som har möjligheten att verkligen göra skillnad för kommande generationer. Du kommer att ingå i ett team där det finns stor entreprenöriell kraft och starka visioner för framtiden när det kommer till livsmedel samt ungas hälsa och välmående.

I rollen som VD; Har du det övergripande verksamhetsansvaret för Färsking, inklusive budget- och personalansvar. Rollen innebär att vara en entreprenör, strateg och ledare som vågar ta steget ut i det okända. Viktigt är att VD kan bidra med inspiration, struktur och ett långsiktigt perspektiv på Färskings strategi, verksamhet och beslut. Bolaget har idag tre anställda och tjänsten är placerad på A-house i Stockholm. Du rapporterar direkt till styrelsen.

Din bakgrund och profil

  • Ca 5–8 års arbetslivserfarenhet av försäljning och marknadsföring av konsumentrelaterade produkter, gärna livsmedel
  • Entreprenöriell drivkraft och förmåga att agera i en dynamisk, föränderlig och snabbt utvecklande miljö
    Van av att inneha omfattande ekonomiskt ansvar (resultatansvar)
  • Dokumenterad ledarerfarenhet med mycket goda resultat, att ha varit chef är meriterande men inte ett måste
  • God strategisk förmåga tillsammans med operationell framdrift
    Att ha arbetat på nordisk nivå på ett huvudkontor samt erfarenhet av innovationsarbete och produktutveckling är meriterande

Vi söker dig som är en naturlig och inkluderande ledare med passion för business och entreprenörskap. Du har driv och energi med förmågan att på ett lyhört och inkluderande sätt kunna entusiasmera och motivera. Som person är du trygg och prestigelös. Du tycker om att arbeta i en dynamisk miljö präglad av utveckling, förändring och högt tempo. Slutligen har du en stark entreprenöriell personlighet som sporras av att möjliggöra bättre hälsa för ungdomar och Färskings syfte att ”ge unga kraft och energi att skapa positiv samhällsförändring”.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Becker, maria.becker@novare.se. Urval sker först i mitten av augusti. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post med anledning av GDPR.

 

Ansök här

Platsannonser

Strategi & målstyrning

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.