Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD till Exalt

Vill du skapa tillväxt och arbeta i ett noterat bolag med trogna kunder och medarbetare? Är du vår nya VD till Exalt?

Om tjänsten

VD till Exalt

Tjänst: VD till Exalt

Företag: Exalt Network AB

Sista ansökan: 2020-10-04

Ansökan: Ansök här

Om tjänsten

I uppdraget som VD för Exalt har du en betydelsefull roll i att leda och skapa förutsättningar för bolaget att uppnå satta mål. Du ansvarar även för att utveckla strategier med den nyligen framtagna affärsplanen som grund. Vidare förväntas du skapa förutsättningar för att hitta nya affärsområden och kunder samt utveckla befintliga kunder och marknader för att ta bolaget vidare i nästa steg. De nya affärsområdena bör ha en ökad produktförsäljning och ökat fokus på drift, support och avtalstjänster.

Du som VD leder organisationen genom en försäljningschef, två affärsområdeschefer och CFO, du rapporterar direkt till styrelsen.

Placeringsort är Sundbyberg, plan finns på nya lokaler under våren 2021.

Vem är du?

Som VD för Exalt har du ett tillgängligt ledarskap och förmåga att leda, stötta och utveckla andra kompetenta och självständiga medarbetare. Du är affärsmässig, resultat- och målorienterad med ett kundfokus samt att du har en kommunikativ förmåga och en stark drivkraft att lyckas.

Vi ser att du har branscherfarenhet och har ett stort befintligt nätverk i branschen. Ytterligare har du ledarerfarenhet av att leda genom underställda chefer samt kunskap om marknad och försäljning. En god ekonomisk förståelse och erfarenhet av budget och resultatrapportering är ett krav. Meriterande är om du har en förståelse för vad det innebär att vara ett noterat bolag, har erfarenhet av ledningsgruppsarbete samt erfarenhet från förändrings- och eller tillväxtresa. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten

Exalt är en helhetsleverantör av säkra datakommunikationslösningar. Vi designar och installerar nätverk med eller utan sladd åt företag, myndigheter och organisationer som används av tiotusentals människor runtom i Sverige varje dag. Exalt är ett bolag som präglas av en mycket stark företagskultur, det finns en stor lojalitet bland både kunder och medarbetare. Bolaget består av cirka 30 medarbetare, främst installatörer och tekniker med mångårig erfarenhet och hög kompetens inom respektive områden. Verksamheten är fördelad på två affärsområden, IT-infrastruktur och Säker kommunikation.

Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av högre chefer och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.