VD till Erfator

Om tjänsten

VD till Erfator

Tjänst: VD till Erfator

Företag: Bravida

Sista ansökan: 2023-11-30

Ansökan: Ansök här

Vill du arbeta på ett företag som befinner sig i ett expansivt skede och som har fokus på framtid och arbetsglädje och som erbjuder dig en spännande och utvecklande roll som VD till ett konsultbolag under stark tillväxt? 

Är du dessutom en driven och affärsmässig ledare, som tycker om förändringsledning? Då kan Du vara rätt person för oss på Erfator. 

Om rollen 

I rollen som VD kommer du att ansvara för den dagliga driften av bolaget. Du kommer att driva Erfators fortsatta tillväxtresa mot bolagets högt uppsatta mål. Du ska tillsammans med våra kunder utveckla morgondagens samhällsfastigheter, arbetsplatser, stadsdelar och infrastruktur. Du ska leda bolaget mot nya höjder och flytta fram vår position som ledande projektpartner.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär: 

  • Operativt och strategiskt ansvara för att driva och utveckla Erfators säljprocess. 
  • Öka försäljningen av konsulttjänster baserat på tillväxtplan, företagsstrategi och satta mål. 
  • Utveckla och underhålla nuvarande kunder samt identifiera nya kunder och segment  
  • Resultatansvar för egen konsultgrupp, optimera beläggningsplanering, prissättning och matchning mot kunduppdrag för högsta möjliga lönsamhet, ansvara för kostnader och investeringar kopplat till gruppens utveckling. 
  • Personalansvar för en konsultgrupp vilket innebär att coacha och utveckla konsulter i bolaget samt rekrytera nya konsulter. 
  • Att genom ett tätt samarbete med andra Affärschefer och HR operativt driva och leda verksamheten mot gemensamma tillväxtmål. 
  • Genom ledningsgruppsarbete utveckla förtegets långsiktiga mål och aktiviteter. 

Din profil 

Vi söker dig som är social, engagerad och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta i ett högst tempo mot tydliga mål och har lätt för att självständigt prioritera och strukturera upp ditt arbete. Du drivs av att etablera nya relationer samt uppskattar en sälj- o och affärsinriktad företagskultur 

Du har troligtvis en utbildning inom Teknik eller Industri alternativt Business Management eller Försäljning och är intresserad av att arbeta med mer komplexa affärer. Du triggas av att arbeta i ett bolag under ständig utveckling och söker en arbetsplats där du kan vara med och växa tillsammans med bolaget. 

För att lyckas i rollen, tror vi att du har minst 10 års erfarenhet av konsultverksamhet och av konsultförsäljning/tjänsteförsäljning, har du dessutom erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande. Dessutom tror vi att du är en engagerad ledare med vana av personalansvar, erfarenhet av att driva kundprojekt med budgetansvar och upprätta affärsplan. Vi tror att du kommer från en mindre organisation med planer på stark tillväxt och expansion av kunder, marknad och anställda. 

Som person är du en stark kommunikatör med förmåga att leda och påverka på ett positivt sätt. Du är innovativ, kreativ och besitter ett stort intresse för affärsutveckling, säljmöjligheter och att driva affärer till avslut. 

Utöver ovan tror vi att du är en person som är förtroendegivande, professionell och ödmjuk inför kollegor och kunder.  

Vad erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett mindre konsultbolag under stark tillväxt. Du kommer ha direkt påverkan på företagets utveckling och du kommer att spela en viktig i roll Erfators framgångsresa. Vi är ett flexibelt och snabbfotad organisation där beslutsvägarna är korta och effektiva. Du kommer att leda ett kompetent och engagerat team med fortsatt fokus på att skapa trygghet, inkludering och affärsmässighet. 

Dessutom sitter vi i fantastiska lokaler på Södermalm i Stockholm, som inspirerar till kreativitet och arbetsglädje. 

Om Erfator 

Erfator grundades 1990 och är sedan 2002 ett helägt dotterbolag till Bravida Sverige AB. Vi erbjuder projekterings-, projekt- och byggledning¸ installationssamordning och kontrollansvarig (KA) enligt PBL inom affärsområdena bygg och fastighet, infrastruktur, installation och energi. Utöver dessa kompetenser har flera av våra medarbetare spetskompetens inom specifika nischer kopplade till våra kärnverksamhetsområden kommunal stadsutveckling och samhällsfastigheter. 

Hur söker jag jobbet? 

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 30 november 2023.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Erfator eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess 

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se

Kontaktpersoner

Linn Signer
Rekryteringsspecialist
08-695 20 81
linn.signer@bravida.se

Ansök HÄR

Bloggen

På nytt jobb

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.