Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD till Bjuvsbostäder

AB Bjuvsbostäder är det kommunala bostadsföretaget i Bjuv. Vi har 1102 lägenheter i de tre kommundelarna Bjuv, Billesholm och Ekeby.

Om tjänsten

Tjänst: VD till Bjuvsbostäder

Företag: AB Bjuvsbostäder

Sista ansökan: 2020-08-27

Hos oss finns både lägenheter i flerfamiljshus och i radhus. Sedan 2014 har vi även 40 nybyggda + 55 lägenheter i Bjuv med god tillgänglighet. Vi förvaltar även verksamhets- och affärslokaler.

Bjuvs kommun har med sitt ägardirektiv pekat ut vilken roll Bjuvsbostäder ska spela för att öka livskvalitet i Bjuvs kommun. Genom affärsmässiga principer och ett hållbart agerande både ekonomiskt och miljömässigt ska vi arbeta för ett varierat utbud av boende med hyresgästinflytande.

”Vi ska vara med och forma ett helt samhälle.”

Vi ska utifrån affärsmässiga och långsiktigt hållbara principer främja bostadsförsörjningen genom att utveckla och förvalta attraktiva boendemiljöer i Bjuvs kommun. Vill du vara med och forma ett helt samhälle tillsammans med oss? Sök då tjänsten som VD hos oss!

Arbetsuppgifter

  • Som VD leder du företaget utifrån den inriktning som styrelsen har fastställt och säkerställer att de beslut som tagits verkställs.
  • I ditt arbete ansvarar du för beslutsunderlag, rapporter och verkställande. Du planerar, utvecklar, styr och följer upp verksamheten, både på kort och lång sikt.
  • Då Bjuvsbostäder är i färd med att sälja av delar av fastighetsbeståndet, kommer du vara drivande i att planera för nya investeringar med mål att utveckla och förvalta attraktiva boendemiljöer.
  • Utifrån affärsmässiga och långsiktigt hållbara principer ska vi tillsammans främja bostadsförsörjningen i kommunen.
  • I ditt ledarskap ingår att utveckla teamet, entusiasmera och driva förbättringar – att arbeta på ett kundorienterat sätt och uppfattas som ett attraktivt bostadsbolag.

Tjänsten som VD erbjuder en rad spännande utmaningar för rätt person och en möjlighet att arbeta långsiktigt med strategiska investerings- och underhållsfrågor. Tillsammans med styrelsen och i dialog med kommunen sätta upp framtida visioner för bolaget.

Du har personalansvar för ca 20 medarbetare, driver din egen ledningsgrupp och rapporterar till styrelsen. Kvalifikationer Vi vänder oss till dig som har bred erfarenhet av fastighetsbranschen.

Har du arbetat både med byggprojekt och med förvaltning är det en merit. Dokumenterad ledarerfarenhet av att leda chefer gärna som VD. Du har erfarenhet av ledarskap, personal och ekonomi samt vana vid att planera för och hantera investeringar.

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen eller motsvarande bakgrund som vi bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har goda datakunskaper. Som ledare är du närvarande, kommunikativ, även lyhörd och prestigelös med en väl utvecklad förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer, både inom och utanför organisationen.

Du har ansvar för att strategiskt utveckla verksamheten och bör ha en god förmåga att få med dig människor genom att på ett engagerande och konkret sätt formulera och förmedla företagets övergripande affärsstrategi. Du har förmåga att driva igenom beslutade projekt, drivs av att uppnå mål och arbetar tålmodigt och ihärdigt för att nå dessa Du är en trygg person, som trivs med att ha en roll där du är ansiktet utåt.

 

Kontakt och ansökan I denna rekrytering samarbetar Bjuvsbostäder med Experis, en del av ManpowerGroup.

Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Angela Ekelöf på 0703-775 781, angela.ekelof@se.experis.com.

Intervjuer och urval kommer att ske under augusti. Skicka gärna din ansökan via länken nedan, dock senast 23 augusti. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att ses!

Platsannonser

Strategi & målstyrning

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.