Verkställande Direktör till Bengtsforshus

Om tjänsten

Verkställande Direktör till Bengtsforshus

Tjänst: Verkställande Direktör till Bengtsforshus

Företag: Bengtsforshus AB

Sista ansökan: 2023-08-20

Ansökan: Ansök här

Om tjänsten

Som Vd för Bengtsforshus kommer du att vara spindeln i nätet, ansvarig för att driva kommunens övergripande strategi och den dagliga verksamheten. En stor del av arbetet kommer även innebära löpande omvärldsbevakningar inom området för att följa med i utvecklingen.

Bengtsforshus är en växande organisation och kommer från och med årsskiftet 2023/2024 även innefatta driftsbolaget Bengtsfors Teknik AB som består av enheterna fastighet, gata, park, skog och lokalvård. Med ditt trygga ledarskap kommer du att ena och inspirera den växande gruppen av medarbetare och skapa en kultur som kännetecknas av samarbete och kontinuerlig utveckling.

Att arbeta som Vd på Bengtsforshus är mer än bara ett jobb. Det är en spännande och givande möjlighet att vara med och bygga upp en verksamhet samtidigt som du ges stor frihet att sätta din prägel.

Genom ditt arbete får du möjligheten att påverka och göra verklig skillnad för medborgarna i Bengtsfors. Tillsammans med dina medarbetare kommer ni att arbeta för att skapa en levande och trivsam kommun att verka och bo i.

Om dig

För att lyckas som Vd för Bengtsforshus måste du också vara modig. Du kommer att möta utmaningar och hinder på vägen, men det är ditt mod och beslutsamhet som kommer att driva dig framåt. Du måste vara en trygg och tydlig ledare som kan ena och motivera ditt team att uppnå gemensamma mål. En av de mest avgörande egenskaperna för denna roll är din förmåga att kommunicera effektivt. Genom att vara en skicklig kommunikatör kan du påverka olika intressenter och skapa samarbeten som gynnar både Bengtsforshus och Bengtsfors kommun som helhet.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en roll som inneburit personal- och budgetansvar. Som ledare har du erfarenhet från att ha lett förbättringsprojekt med goda resultat. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom fastighetsbranschen och/eller har en akademisk utbildning inom området. Du som söker bör ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Om oss

Bengtsforshus AB är det kommunala bostadsbolaget i Bengtsfors kommun. Vi är medlem i Sveriges allmännytta som är en bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga bostadsbolag över hela landet. Bengtsforshus förvaltar cirka 850 lägenheter på fem orter: Bengtsfors, Skåpafors, Billingsfors, Bäckefors och Dals Långed.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Anna Beckius på 073 529 33 23.

På nytt jobb

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.