VD till AB Uppvidingehus

Om tjänsten

VD till AB Uppvidingehus

Tjänst: VD till AB Uppvidingehus

Företag: AB Uppvidingehus

Sista ansökan: 2021-02-28

Ansökan: Ansök här

På AB Uppvidingehus söker vi en framåtriktad och verksamhetsnära VD!

AB UPPVIDINGEHUS är ett helägt kommunalt bostadsföretag. Vi ska erbjuda attraktiva bostäder och lokaler i vackra och trygga miljöer. Uppvidingehus ska utföra sin verksamhet så att den långsiktigt bidrar till att främja hållbar utveckling och tillväxt inom kommunen samt utveckla samhällsnyttan inom sin sektor.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokala i Lenhovda, är 46 medarbetare där alla värnar om det goda samarbetet och att på bästa tänkbara sätt vara med och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Läs gärna mer om vår verksamhet på uppvidingehus.se

Som VD har du en spännande och omväxlande vardag där förvaltning kombinerat med innovation och framåtriktat arbete ligger i främsta fokus. Uppvidingehus står inför en spännande framtid med många nya projekt där du tillsammans med dina medarbetare ansvarar för att utveckla verksamheten och organisationen för att kunna möta framtidens krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Budget och resultatansvar
  • Personalansvar och kompetensutveckling
  • Att ansvara för att utveckla befintliga och framtida samarbeten
  • Driva tillväxt inom alla verksamhetsområden
  • Vara en del av utvecklingen av attraktiva bostadsprojekt i kommunen
  • Vara en dörröppnare och naturlig kontakt gentemot nya hyresgäster och samarbetspartners
  • Rapportering till styrelsen samt förberedande administrativt arbete till styrelsen

VD-rollen är strategisk där du ansvarar för långsiktiga beslut och investeringar där ditt goda ledarskap och din kommunikativa förmåga kommer vara central. För att lyckas i rollen bidrar du till ett gott samarbete mellan styrelsen, medarbetarna, entreprenörerna, hyresgästerna och kommunen.

Din profil

Du som antar denna utmaning är troligen utbildad ekonom eller har motsvarande praktisk erfarenhet som ekonomichef, controller eller liknande. Med fördel har du goda kunskaper och erfarenheter inom bygg/fastighet och projekt samt flerårig ledarerfarenhet och är van att coacha och leda personal.

Du är van att arbeta i en beslutsfattande roll, med fördel har du jobbat i eller samverkat med kommunala verksamheter. Du har ett genuint intresse för hela verksamheten och har gedigen erfarenhet av utveckling, analys och organisationsfrågor.

Som person är du jordnära och trygg, du har god kommunikativ förmåga och lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Ett verksamhetsnära och långsiktigt arbetssätt är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, likaså att på ett engagerat och genuint sätt, få medarbetare att utveckla sin fulla potential.

Vi ser gärna att du bor i eller omkring Uppvidinge kommun. B-körkort är ett krav då resor förkommer i tjänsten.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.