Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD till AB Svalövs Bostäder

Om tjänsten

VD till AB Svalövs Bostäder

Tjänst: VD till AB Svalövs Bostäder

Företag: AB Svalövsbostäder

Sista ansökan: 2021-04-30

Ansökan: Ansök här

Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

Vill du bli en viktig kugge i Svalövs kommuns framtida utveckling? Är du en trygg ledare med erfarenhet av fastighetsbranschen? Då är du kanske vår nya VD!

Arbetsuppgifter

Som VD för Svalövs Bostäder kommer du att leda och utveckla ett välmående bolag med god ekonomi. En viktig del av arbetet är att verka i den demokratiska processen och samverka med Svalövs kommun i olika frågor där du blir en naturlig samarbetspartner.
I din roll som VD jobbar du strategiskt med att utveckla vårt fastighetsbestånd och kvaliteten på de produkter och tjänster vi erbjuder våra hyresgäster. För det krävs en god förmåga till helhetssyn samt att se nya perspektiv och nya möjligheter. Samtidigt är du en ledare som tar det ansvar som en VD-tjänst innebär, allt från den dagliga driften av ekonomi, personal, arbetsmiljö och förvaltning, till mer övergripande frågor om bolagets uppdrag, budget, investeringsbehov och risker.
Som VD arbetar du på styrelsens uppdrag och du kommer att representera vårt bolag i olika interna och externa sammanhang. Du ansvarar för rapportering till bolagets styrelse och att bolaget har en god relation och ett gott samarbete med kommunens politiker och tjänstepersoner.
Förväntningen på dig som VD är att du på ett affärsmässigt och innovativt sätt ansvarar för att bolaget når sina strategiska mål.

Kvalifikationer

  • I grunden har du en akademisk utbildning med relevant inriktning för uppdraget. Det kan vara en examen med bygg- och fastighetsinriktning, ekonomi, eller annan inriktning som bedöms relevant för uppdraget.
  • Du har minst 5 års tidigare ledarerfarenhet och god kunskap om fastighetssektorn och fastighetsekonomi.
  • Du har erfarenhet av arbete i kommunal sektor och har samverkat med kommunala tjänstemän i frågor kring plan- och fastighetsfrågor.
  • Du bygger relationer och team och din omgivning ser dig som en självklar ledare med god förmåga att driva förändring och skapa utveckling.
  • Du är en god kommunikatör och har en hög förmåga att samarbeta med såväl medarbetare som politiker och kan representera bolaget gentemot intressenter, media och invånare.

Övrigt

Resor och arbete på obekväm arbetstid ingår i tjänsten.
Godkänd registerkontroll är en förutsättning för tjänsten.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Visma hanterar personuppgifter i enlighet med Vismas Policy om Personuppgifter och Cookies.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.