VD – Shortlink

Om tjänsten

VD – Shortlink

Tjänst: VD – Shortlink

Företag: Shortlink AB

Sista ansökan: 2021-04-07

Ansökan: Ansök här

Vill du vara med och leda ett företag som utvecklar framtidens trådlösa elektronik? Vår främsta uppgift är att förse våra kunder med innovativa och konkurrenskraftiga elektroniklösningar.

Låter det intressant? Välkommen som Vd hos på ShortLink!

Om tjänsten

Marknaden för uppkopplade produkter utvecklas snabbt och vårt kunnande och kompetens är starkt efterfrågad. I ditt arbete som Vd hos oss kommer du att möta efterfrågan baserad på befintlig teknik. Samtidigt är du med och skapar morgondagens tekniska lösningar för att möta marknadens nya behov. Detta gör du genom att aktivt arbeta med försäljning och marknadsaktiviteter för att synliggöra och övertyga såväl befintliga som nya kunder om fördelarna med ShortLinks unika kompetens och erbjudande. Våra kunder är en blandning av små och stora företag och våra innovativa lösningar kan göra dem marknadsledande inom sitt område. Till din hjälp har du ett engagerat och kompetent team, som är specialister inom området.

Vi vill att du kommer in och leder oss på vår framgångsresa där högteknologiska leveranser och tillväxt står i fokus, med fin lönsamhet som mål. Du har fullt resultatansvar och mandat att driva våra affärer till nya höjder. Då många av våra kunder finns framför allt i storstadsregionerna, men även utomlands, så ser du inga hinder att vara på resande fot några dagar under veckan, när vi fritt får resa igen.

Om dig

För att ta dig an den här rollen behöver du ha en kommersiell förståelse, erfarenhet av B2B-försäljning, säljstyrning samt haft eget ansvar för stora som små nyckelkunder. Du har tidigare arbetat med marknadsfrågor och tagit fram både försäljnings- och marknadsstrategier, för att effektivisera verksamheten. Försäljning är något du drivs av och du trivs i en roll där det är en stor del av din vardag.

Vi ser att du har relevant eftergymnasial teknisk utbildning och även har ett brinnande intresse för smarta tekniska lösningar, följt av gedigen erfarenhet från ledande positioner. Vilket präglas av ett coachande ledarskap, där du får med dig alla dina medarbetare på den resan som du kommer göra tillsammans med oss.

Som person är du handlingskraftig, resultatorienterad och har förmågan att balansera ett strategiskt och operativt arbete. Rollen ställer krav på en god förmåga att kommunicera, integrera och skapa förtroende hos såväl interna medarbetare som externa kunder, leverantörer och andra parter.

Om oss

ShortLink är en växande företagsgrupp som utvecklar energieffektiv elektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter till ett stort antal kunder. Verksamheten som har 26 anställda, omsatte senaste året ca 33 mkr. Vi har under årens lopp utvecklat ett flertal elektronik-plattformar som utgör ryggraden i många framgångsrika produkter. Under den senaste tiden har vi utvecklat vårt erbjudande ytterligare och adderat lösningar för applikationer inom Internet of Things. Med över 20 års erfarenhet och unik kompetens inom såväl hårdvara som mjukvara är vi en kraftfull och pålitlig partner i den trådlösa världen.

Vårt huvudkontor och R&D-avdelning finns i Karlstad. Vi har också konsultverksamhet med kontor i Linköping samt vårt Testcenter, Shortlink Compliance som finns i Säffle.

 

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.