Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD / Regionchef

Om tjänsten

VD / Regionchef

Tjänst: VD / Regionchef

Företag: Peab Grundläggning

Sista ansökan: 2020-10-31

Ansökan: Ansök här

Göteborg

Peab Grundläggning söker nu en VD för att leda och utveckla verksamheten i Sverige.

Peab Grundläggning är ett av Sveriges största grundläggningsföretag med mer än 40 års erfarenhet av grundläggning som skapar förutsättningar för byggnation på alla platser i Sverige. Peab Grundläggning består idag av ca 200 medarbetare.

Bolaget är ett dotterbolag till Peab Anläggning AB och ingår i Affärsområde Anläggning. Bolaget har kontorsorter bland annat i Göteborg, Malmö, Norrköping, Järfälla och Bjästa. Verksamheten omfattar också tillverkning av betongpålar och uthyrning av balk och spont och omsätter årligen ca 600 miljoner sek.

Kunderna består av ett stort antal aktörer i bygg- och anläggningsbranschen, varav Peabs interna verksamheter är den enskilt största kunden.

Om jobbet

  • Som VD är din främsta uppgift att tillsammans med arbetscheferna och medarbetarna hantera den dagliga verksamheten.
  • Du ansvarar för marknadsbevakning, affärsutveckling och kundrelationer samt att driva försäljning och anbudsarbetet.
  • Du ansvarar också för det övergripande hälso- arbetsmiljöarbetet samt att säkerställa att alla medarbetarna har rätt kompetens för nuvarande och kommande uppdrag.

Placering är på Peabs kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Om dig

För att lyckas med uppdraget ser vi att du har mångårig branscherfarenhet, gärna från Grundläggning eller Anläggning. Som person behöver du kunna driva det entreprenöriella ledarskapet, ha förmåga att delegera samtidigt som du är en väldigt närvarande ledare. Du är trygg i din ledarroll, är kommunikativ, lyhörd och brinner för att utveckla din organisation mot uppsatta mål och resultat.

Om ansökan

Skriftlig ansökan skickar du in via länken i denna annons. Urval sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att ringa till Ida Törneke, HR-chef eller Lotta Brändström, Affärsområdeschef för Affärsområde Anläggning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.