Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VD med goda ledaregenskaper sökes

Om tjänsten

VD med goda ledaregenskaper sökes

Tjänst: VD med goda ledaregenskaper sökes

Företag: Stockholms El-Team AB

Sista ansökan: 2021-05-31

Ansökan: Ansök här

Stockholms El-Team AB grundades 1983 med en anställd och är idag en del av koncernen Stockholms Teknik-Team AB med ca 50 anställda. Hela koncernen är ISO-certifierad och har en central organisation som stöttar samtliga bolag med administration, ekonomi och personalfrågor.

I rollen som VD arbetar du med att leda och utveckla verksamheten framåt. El-Team är ett familjeföretag med stort hjärta och det är en förutsättning att du gillar den typen av organisation. Vi vill att ditt fokus främst ligger i att utveckla och bredda verksamheten/lönsamheten samt bibehålla hög kvalité på arbetet vi utför hos befintliga kunder. Idag arbetar vi främst med avrop utifrån träffade ramavtal som vi har med flertalet myndigheter. Därav kommer du att genomgå en säkerhetsklassad prövning (innan du får en tillsvidareanställning) då vi arbetar på flera skyddsobjekt.
El-Team är kända för sin lyhördhet och följsamhet gentemot sina kunder. Kunden är alltid i fokus och målet är att de är nöjda och lite till. Vi ska presentera lösningar för kunden som är väl anpassade för deras verksamhet. Det är vi som är er experter och det visar vi med ödmjukhet och lyhördhet för kundens behov.

Arbetsuppgifter

 • Du arbetar aktivt för att utveckla kundstocken och har ett helhetsansvar för verksamheten gällande försäljning, ekonomi och resultatuppföljning.
 • Du är en tydlig och lyhörd ledare som vill framåt utan att tappa fokus på detaljer eller att upprätthålla den verksamhet som redan bedrivs.
 • Vi vill att du har förståelse för att det är ett familjeföretag med stort hjärta i kombination med driv att utveckla och hitta nya kunder.
 • Det är i dagsläget en mindre organisation med 10 anställda vilket gör att det är viktigt att du är mångsidig och har förmågan att skifta fokus snabbt.
 • Du kommer att räkna på uppdrag, vara beredd på att du kommer behöva ”ut och skruva”, att arbetsleda, ha personalansvar samt hitta nya kunder.

Erfarenhet

Våra ska-krav:

 • Minst 10 års arbete som elektriker
 • Minst 4 års arbetserfarenhet i en arbetsledande befattning
 • Ha erfarenhet av budgetarbete och budgetansvar
 • Erfarenhet av kalkylering på både stora och små jobb
 • Lägst AL-behörighet
 • B-körkort
 • Kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

 • Har minst ett par års erfarenhet av en chefsbefattning med personalansvar
 • Arbetat som elsäkerhetsledare
 • Varit ansvarig för/arbetat med egenkontrollprogrammet

Egenskaper vi söker

Prestigelös, ödmjuk, lätt för att samarbeta likväl som du kan arbeta självständigt, förmåga att fatta adekvata beslut, lyhörd, behålla lugn och fokus i situationer med tidspress, driftig, strukturerad, öppen, informativ, bra på att kommunicera och så måste du kunna ha roligt på jobbet.

Profil

Vi vill att du har kommit en bit i ditt yrkesliv, att du trivs med ditt yrkesval och brinner för att utveckla dig själv och andra. Du tycker om människor och att vägleda mot mål. Du är öppen, har tagit lärdom av dina erfarenhet och använder dem till något positivt. För rätt person finns det stora möjligheter att vara med och påverka riktningen på bolaget.

Om anställningen
Heltid, fast månadslön, förmånsbil, friskvårdsbidrag

Ansökan
Skicka din ansökan via mejl till sara.hessling@teknikteam.se. Ansökan ska bestå av CV och personligt brev.
Sista ansökningsdag är sista maj men skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag (31/5).

Välkommen med din ansökan!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.