VD Dotterbolag, Vill du driva ditt eget teknikkonsultbolag?

Om tjänsten

VD Dotterbolag, Vill du driva ditt eget teknikkonsultbolag?

Tjänst: VD Dotterbolag, Vill du driva ditt eget teknikkonsultbolag?

Företag: Torque Engineering

Sista ansökan: 2022-08-20

Ansökan: Ansök här

Vill du vara en viktig del i vår resa med att förändra synen på konsultbranschen? Vi söker nu en nyfiken entreprenör som är intresserad av att starta ett nytt bolag i en större koncern. Som VD kommer du med hjälp av koncernledningen bygga bolaget med rätt personer och kompetenser.

Om oss

Torque Engineering är ett ungt konsultbolag som grundades 2013 med stort fokus på våra medarbetare, de är den värdefullaste tillgången som finns i ett företag.

Det är självklart för oss att våra medarbetare skall arbeta med uppgifter de brinner för. Härigenom kommer även våra kunder få en mycket lojal och engagerad konsult som känner stolthet och tillfredsställelse i sitt åtagande, detta är enkelt att uppnå och så vi vill arbeta på Torque. Våra medarbetare ska känna en djup och genuin stolthet över att arbeta med oss och se oss som förstahandsvalet på arbetsmarknaden. När du känner stolthet för din arbetsplats ökar känslan av lojalitet och förtroende. På Torque bygger vi förtroende genom transparens och öppenhet. I ett öppet och ärligt klimat är det lättare att skapa bra idéer och lösa problem hos våra kunder.

Det är våra medarbetare som skapar Torque: s framgångar. Alltid. Hela tiden. Om du trivs med dina arbetsuppgifter och kollegor så gynnas hela Torque av det och därför är det viktigt att du alltid har möjligheten till egen utveckling. Vi på Torque strävar efter balans mellan privatliv och arbete, balans mellan krav och förväntningar och balans mellan engagemang och belöning. Utvecklingen av Torque som både företag och arbetsgivare sker tillsammans med våra medarbetare. Framgång för oss uppnås genom delaktighet i val av uppdrag, val av karriärväg och personlig utveckling. Vår approach är att bidra till kompetensutveckling, möjlighet till att själv välja uppdrag och att ha en öppen dialog kring vad förväntningarna innebär så att både medarbetare och kunder får ut bästa möjliga av samarbetet. Utöver att vi värnar om de mjuka frågorna vill vi även erbjuda en konkurrenskraftig lön och goda möjligheter för våra konsulter och medarbetare att själv påverka sin utveckling.

Om tjänsten

Du kommer dels arbeta som konsult ute på uppdrag, dels bygga ditt eget bolag i koncernen där du är delägare & VD. Du kommer under en tid bygga bolaget med fler medarbetare som passar in i bolaget.

Beroende på din profil tror vi att bolaget kommer ha en inriktning inom mjukvara, embedded eller elektronik.

Tillsammans med grundaren av koncernen och säljare kommer du bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och konsulter. Rollen innefattar:

  • Personalansvar
  • Coachning av medarbetare
  • Rekrytering
  • Upprätta och upprätthålla kontinuerlig kontakt med våra kunder genom fokuserade kundbesök och presentationer samt genom att bygga nätverk med våra kunder.
  • Delta aktivt i anbudsförfarande och svara på dessa.
  • Ansvarig för att genomföra/leda förhandlingar och ingå avtal med partners och kunder.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.