VD

Om tjänsten

VD

Tjänst: VD

Företag: Andrésen Maskin AB

Sista ansökan: 2021-10-28

Ansökan: Ansök här

Vi söker nu en affärsdriven och kommunikativ ledare som vill leda Andrésen Maskin in i framtiden. Vi söker dig som är inlyssnande, kreativ och nära i ditt ledarskap. Här får du möjlighet att jobba med engagerade medarbetare med stor kunskap och tillsammans utveckla och förvalta Andrésens verksamhet. Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid för lantbruk, skog-och entreprenadmaskiner i Sverige? Läs då mer och ansök nedan.

Andrésen Maskin AB har sedan starten 1986 hela tiden strävat efter att vara en maskinfirma som erbjuder välkända maskinprodukter och professionell service med högsta kvalitet, säkerhet och omtanke om miljön. Vår strategi är att vara helhetsleverantör och kunskapspartner för kompetenta kunder inom lantbruk, skog-och entreprenadmaskiner. Vi finns etablerade på fyra orter i västra Sverige, Uddevalla, Göteborg, Brålanda och Säffle och omsätter idag 150 mkr.

Vårt breda sortiment av lantbruk, skog- och entreprenadmaskiner gör att vi har produkter för de flesta behov i branschen. Vi är priviligierade att få arbeta med människor som vårdar naturen, producerar mat eller på annat sätt ger service åt människor. Läs mer om företaget på www.andresenmaskin.se

Om rollen

Som VD på Andrésen får du totalansvar för verksamheten, vilket innebär ansvar för budget, resultat, ekonomistyrning och personalen inom bolaget. Rollen innebär strategiskt såväl som operativt arbete. Du trivs i det lilla och i det stora. Du sätter tydliga mål, planerar aktiviteter, identifierar och organiserar resurser med fokus på lönsamhet och kundens behov.

Du får en viktig roll att utveckla verksamheten vad gäller försäljning, personal, anläggning, verkstad och processer. Du kommer tillsammans med kompetenta medarbetare driva Andrésen in i nästa skede. Tillsammans är visionen att vara nr 1 som leverantör för lantbrukare i västra Sverige.

Som ledare för verksamheten har du även ett viktigt uppdrag i att skapa och kommunicera tydliga mål och motivation för dina medarbetare. Vi tror på ett transparent, engagerat och närvarande ledarskap.

Ditt fokus kommer att ligga på att effektivisera verksamheten och fokusera på långsiktigt lönsamma affärer och utöka bolagets konkurrenskraft i marknaden.

VD är placerad på anläggningen/kontoret i Uddevalla, men kommer aktivt verka och ansvara för hela regionen.

Vem är du?

Vi söker en affärsmässig VD som vill driva och utveckla Andrésen med stort engagemang. Fokus framåt är expansion och utveckling av verksamheten.

Som ledare är du lyhörd och kommunikativ med en mycket god förmåga att skapa engagemang. Du är affärsmässig och trivs både i kundmötet och med att utveckla en tydlig strategi för bolagets framtid.

Då rollen innebär ett stort ansvar för det kommersiella ser vi gärna att du har bakgrund från försäljning och/eller inköp alternativt annan relevant branschbakgrund. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Som person är du flexibel, prestigelös och självgående. För att bäst prestera i denna roll behöver du vara drivande och beslutsam.

Vad kan Andrésen Maskin erbjuda dig?

Andrésen präglas av ett stort kundfokus och engagemang för verksamheten. Som VD får du stort utrymme att förverkliga dina visioner för bolaget. Du kommer till en miljö som präglas av kunskap, öppenhet och förtroende som du förväntas förvalta och utveckla på bästa vis. Branschen är inne i en spännande utvecklingsfas och du får möjlighet att leda Andrésen in i framtiden.

Sök tjänsten idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående via länken nedan, dock senaste 28 oktober.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.