VD

Om tjänsten

VD

Tjänst: VD

Företag: Rybrinks AB

Sista ansökan: 2021-06-20

Ansökan: Ansök här

Vi söker dig som vill leda och utveckla ett starkt entreprenörsdrivet företag och ta dess verksamhet till nästa nivå.

Vi har en stark tillväxtplan som du förväntas driva. Du leder, planerar och samordnar framför allt det taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. En av dina huvuduppgifter är att med affärsmässighet, optimerad organisation och effektiva processer skapa tillväxt och förutsättningar för bra resultat. Du har det formella ansvar som ingår i VD-rollen och återrapporterar verksamhetens utveckling till styrelsen.

VD-tjänsten kräver stort eget driv och god förmåga att skapa samarbete och gemensamma mål över gränserna. Kunskap om att initiera och driva lönsamt förbättringsarbete är av stor vikt. Du har goda kunskaper inom FMCG. Särskilt viktigt är dock att du har ett stort intresse för verksamheten och en dokumenterad affärsmässighet. Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser efterfrågan för både butiker och leverantörer, för bästa resultat. På så sätt utvecklas vi kontinuerligt. Kännedom om branschen eller närliggande branscher är meriterande.

Som ledare är du målinriktad, har en stark genomförandeförmåga och god fallenhet för att se möjligheter för att utveckla verksamheten. Du förväntas vara en synlig och entusiasmerande chef som skapar energi och engagemang bland dina medarbetare samtidigt som du är en tydlig ledare. Som person är du kommunikativ och har en god helhetssyn. I din personliga profil finner vi även affärsmässighet, god ekonomisk förståelse, förmåga att driva verksamhetsutveckling samt entreprenörsanda. Det krävs en bred bakgrund och vana vid att arbeta med avtal och förhandlingar. Detta kräver också stort engagemang och en stark egen drivkraft.

Vi ser gärna att du har någon form av relevant utbildning och erfarenhet från tidigare uppdrag som VD, landschef alternativt försäljningschef i ett bolag med intäkts- och kostnadsansvar.

Vi erbjuder ett utvecklande VD-uppdrag i ett välmående företag med stor utvecklingspotential.

Låter det intressant? Vi önskar din ansökan senast den 2021-06-20.

Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval, Mio Emanuelsson 0733 66 75 77

Välkommen med dina ansökan!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.