VD

Om tjänsten

VD

Tjänst: VD

Företag: Elmotorservice Syd AB

Sista ansökan: 2021-04-04

Ansökan: Ansök här

Ditt uppdrag hos oss

Till Elmotorservice Syd AB i Ystad söker Lakers Group nu en engagerad och entreprenöriellt driven VD. Du brinner för att driva och utveckla en sedan lång tid etablerad verksamhet framåt med stort fokus på försäljning, organisation, utveckling och tillväxt. Med starka ägare i ryggen är ditt uppdrag att växa bolaget genom att utveckla och förädla vår kärnverksamhet och våra affärer. Bolaget består i dagsläget av 4 medarbetare. En viktig drivkraft för dig är därför utmaningen att ta det lilla bolaget uppåt och framåt. Vi ser att du med fördel är i ett skede i din egen karriär att detta uppdrag är ett naturligt nästa steg. Ett uppdrag som fyller dig med energi och vilja att lyckas!

Erfarenhet från branschen och ledande positioner med personalansvar är ett stort plus. Som VD för ett litet företag måste du vara villig att hoppa in där det behövs och ”ha fingrarna i allt”. Vi ser det som en förutsättning att du har ett naturligt affärssinne och drivs av lönsam utveckling. Företagsekonomi är ytterligare en del i denna breda roll som du har lätt för och sätter dig in i med glädje. Du står för ett inspirerande ledarskap som får medarbetarna att känna sig inkluderade och viktiga som de nyckelpersoner som de är.

Då verksamheten till stor del kretsar kring pumpar och elmotorer är en god mekanisk förståelse viktig. Vi stänger inga dörrar även om du har en teknisk bakgrund i en helt annan bransch. Det är snarare upp till dig att implementera ditt tekniska kunnande i vår affär och du gör det på ett trovärdigt sätt. Du är en person som har lätt att ta folk och samarbeta med både kunder, leverantörer och kollegor. Lakers består av flera bolag och därför är det viktigt att vara prestigelös och att kunna se gruppens bästa och inte bara det egna bolagets. Lakers är en koncern i snabb utveckling och det är därför viktigt att du ser förändringar som något positivt.

Om Elmotorservice och Lakers Group

Elmotorservice är ett serviceföretag inriktat på försäljning och service av elverktyg, elmotorer, elverk, fläktar, transmissioner och pumpar. Vi finns nära våra kunder med ett ständigt växande lager. Med verkstad och butik i både Ystad och Simrishamn har Elmotorservice tagit den ledande ställningen i sydöstra Skåne och växer stadigt i övriga Skåne. Elmotorservice startade 1999, men våra medarbetares erfarenhet sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden. Tillsammans har vi hunnit med drygt 100 år i branschen och samlat på oss en ordentlig kunskapsbank samt en djup förståelse för det vi sysslar med.

Elmotorservice ingår i Lakers Group, som är en koncern inom Pump- och vattenbranschen med huvudkontor i Norge och verksamhet i alla nordiska länder samt Tyskland och England. Bolaget växer och utvecklas snabbt både organiskt och via förvärv av nya bolag. Omsättningen uppgick 2020 till över 600 miljoner med 400 medarbetare.

Välkommen med din ansöka!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.