VD

Om tjänsten

VD

Tjänst: VD

Företag: Carstore Sweden AB

Sista ansökan: 2021-04-04

Ansökan: Ansök här

Carstore Sweden AB söker omgående en VD för våra anläggningar. Bolaget består idag av 3 filialer; Täby, Kungens Kurva och Malmö. Carstore har en tydlig och stark roll på den lokala marknaden och totalt har vi ca 10 medarbetare inom affärsområdet försäljning av begagande bilar. Tjänsten innebär utmanande och krävande insatser, samarbete med platschefer/försäljningschefer, samt koordinering med säljare.

Vi befinner oss i en expansionsfas där vi skall öppna flertalet nya anläggningar i Sverige men även utomlands såsom Norge, Belgien och Schweiz.

Som VD kommer du ha sälj- och resultatansvar för bolaget avseende samtliga våra affärsområden. Tillsammans med våra chefer utvecklar och driver du filialernas verksamhet i enlighet med företagets långsiktiga mål och utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Du har personalansvar över filialerna och ett ansvar att bedriva ett aktivt ledarskap genom säljledning och coachning där du följer upp filialernas och medarbetarnas mål och prestation.

Du gillar utmaningar och brinner för att vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet. Du tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas har du ett stort eget driv, är säljande och mycket resultatdriven och älskar att bygga verksamheter i ett högt tempo.

Din profil

  • Du som söker skall vara motiverad av utmaningar, ha drivkraft, ha en god strukturell förmåga och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar.
  • Du behöver ha gedigen branschkunskap och erfarenhet när det gäller bilbranschen och bilaffären samt tidigare erfarenhet av ledarskap.
  • Du brinner för att driva verksamheten vidare och öka försäljning och lönsamhet.
  • Lämplig bakgrund är om du tidigare varit företagschef, platschef eller försäljningschef inom bilbranschen.
  • Utgångspositionen är förlagd i Mölndal, Göteborg. Tjänsten innebär en del resande då våra anläggningar är förlagda på annan ort

Vi erbjuder

En viktig roll i ett företag med stark vilja och framtidstro där utvecklingen pågår. Företaget är i en expansiv fas och regionen har hög potential och goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion finns möjlighet goda förtjänstmöjligheter och egen personlig utveckling. Tjänsten gäller tillsvidare med start efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.