VD

Om tjänsten

VD

Tjänst: VD

Företag: Finnvedsbostäder AB

Sista ansökan: 2022-08-28

Ansökan: Ansök här

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2500 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet 154 307kvm bostadsyta fördelat på 2 414 lägenheter, 191 lokaler och 737 garage. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrningen, den tekniska och ekonomiska förvaltning.

Mer om oss på: finnvedsbostader.se

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapacitet att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjlighet att möta individuella önskemål och krav. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord inom företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen, att alltid ge bästa möjliga service samt att ge hyresgästen ett utmärkt boende – för ett gott liv.

Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet samt förmåga till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Tjänsten

Som VD leder och utvecklar du verksamheten. Du ansvarar för bolagets löpande förvaltning där man genom delegerande ledarskap skapar förtroende och tillit bland såväl medarbetare, hyresgäster, leverantörer och övriga samarbetspartners. Du verkställer bolagets mål med hjälp av dess kompetenta medarbetare.

Vidare har du som VD resultat-, personal- och verksamhetsansvar som löpande rapporteras till styrelsen. Man är länken mellan styrelse och verksamhet.

Bolaget styrs av en ledningsgrupp och uppdraget är att driva utveckling då man är i en expansionsfas, och där nybyggnation är en viktig del. Man representerar bolaget i en rad olika sammanhang, vilket kräver god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift.
VD:n ingår i koncernen Värnamo stadshus AB, VD-nätverk.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom till exempel bygg eller fastighet
  • Ledarerfarenhet från till exempel bygg-eller fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av resultat-, personal- och verksamhetsansvar

Personliga Egenskaper

  • Förmåga att agera övergripande och strategiskt
  • Vara en god organisatör och ha ett strukturerat arbetssätt
  • Förmåga att delegera
  • Miljötänk

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Chefspoolen i Sverige AB. Vill du ha ytterligare information om tjänsten eller processen, är du välkommen att ta kontakt med Chefspoolens rekryteringskonsult Staffan Engberg, 0768-154544, staffan.engberg@chefspoolen.se.

Välkommen med din ansökan bestående av ett ansökningsbrev samt CV

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.