Utvecklingspedagogik söker en VD

Om tjänsten

Utvecklingspedagogik söker en VD

Tjänst: Utvecklingspedagogik söker en VD

Företag: Utvecklingspedagogik Sverige AB

Sista ansökan: 2020-11-01

Ansökan: Ansök här

Nuvarande VD har beslutat att lämna sitt uppdrag för att fokusera på rollen som arbetande styrelseordförande. Därför söker Utvecklingspedagogik (UP) nu en ny VD som kan axla ansvaret för verksamheten.

I rollen som VD skapar du förutsättningar för att verksamheterna ska kunna verka långsiktigt och ansvarar för framtagande och uppföljning av affärsplan samt att leda ledningsgruppsarbetet. Vidare kommer du säkerställa att UP har en tydlig organisations- och ledningsstruktur som möjliggör att verksamheterna kan utföra sina uppdrag med hög kvalitet.

För att lyckas i rollen som VD ser vi att du kan tillföra ett bra och tydligt ledarskap, som kombinerar ansvaret för de olika verksamheterna med bolagets gemensamma vision och processer. Som VD ska du känna engagemang för och dela UP’s vision och värdegrund.

VD rapporterar till styrelsen.

Vi söker dig som har erfarenhet av:

  • Utbildnings- och omsorgsverksamhet
  • Verksamhetsutveckling, förändringsarbete och affärsutveckling
  • Att framgångsrikt leda andra chefer
  • ”Varumärkesbyggande” och kommunikation
  • Att leda verksamheten och affären med fullt resultatansvar
  • Strategisk- och operativ utveckling
  • Resultatuppföljning av ekonomi, kvalitet och medarbetarnöjdhet
  • Att driva och stödja verksamheternas affärs- och kvalitetsutveckling

Vi söker dig som har ett starkt intresse och förståelse för utbildnings- och omsorgsverksamhet (inom LSS), har förmåga att se helheten och omvandla till konkreta planer och genomförbara anpassningar. Vidare ska du god förmåga av att bygga relationer och upprätthålla förtroende såväl internt som externt.

Som person är du prestigelös, affärsmässig och förstår värdet av delaktighet. Du är en van och entusiasmerande ledare som kan leda, strukturera och följa upp verksamhet i tillväxt och i en föränderlig miljö. Som chef är du pedagogisk, kommunikativ och tydlig.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du via www.searchandselection.se. Bifoga ditt CV och personliga brev. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med GDPR. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Levin på ebba.levin@novare.se, 0735-23 30 17 eller Magdalena Ihre magdalena.ihre@novare.se, 070-605 55 00.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.