Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Säljinriktad VD till innovativt teknikbolag

Om tjänsten

Säljinriktad VD till innovativt teknikbolag

Tjänst: Säljinriktad VD till innovativt teknikbolag

Företag: NP Innovation AB

Sista ansökan: 2020-10-18

Ansökan: Ansök här

Poolia söker för rekrytering till NP Innovation i Malmö (Fosie) en säljinriktad och utvecklingsorienterad VD med stort intresse för medarbetare, kunder och teknik.

Företaget som omsätter ca 50 Mkr arbetar med hela kedjan för sina produkter – allt från produktutveckling, delar av produktionen, kontakt med återförsäljare till service och eftermarknad.

Vill du arbeta i ett långsiktigt och framgångsrikt företag med en stark ägarstruktur? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling i en internationell miljö?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

I rollen som VD är du operativt ansvarig för hela verksamheten. Ditt fokus ligger i att fortsätta utveckla verksamheten och driva företagets fortsatta expansion på ett lönsamt sätt. Du har ett fullständigt resultat-, budget- och personalansvar.

Du kommer inledningsvis att sätta dig in i bolagets verksamhet. Fokus kommer att ligga på försäljning, marknadsföring, affärsutveckling, digitalisering, produktutveckling, kvalitetsstyrning och verksamhetsutveckling. Mycket av ditt arbete kommer att ske i projektform genom olika förbättringsprojekt.

I dina arbetsuppgifter ingår även visst försäljningsansvar mot återförsäljare för att tillsammans utveckla och stärka det gemensamma affärskonceptet.

Vidare ingår arbete med att löpande hålla dig uppdaterad om branschen och marknaden samt utvärdera mot konkurrenter för att staka ut rätt riktning.

I rollen har du direkt personalansvar för fem medarbetare. Du rapporterar till företagets styrelse.

Vem är du?

  • Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör med inriktning mot maskin, väg och vatten, kemi, miljö eller motsvarande.
  • Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom teknisk bransch, med fördel inom processteknik, vatten, ventilation eller motsvarande.
  • Du har tidigare erfarenhet av chefs-/ledarroll med personal- och budgetansvar.
  • Vidare har du erfarenhet av försäljning och marknadsföring B2B, gärna i en internationell miljö och via återförsäljare. Erfarenhet av affärsutveckling och digitalisering är meriterande.
  • För tjänsten krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av att driva förändrings- och förbättringsprojekt.

Av stor vikt är dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är det centralt att du är drivande, analytiskt lagd, intressentorienterad, affärsfokuserad och relationsskapande. Du är också förtroendeingivande, kommunikativ, stabil och inspirerande. Vidare är du en person som är lösningsorienterad och kan hålla en god balans mellan operativt och strategiskt tankesätt.

Att vara en god ledare som står upp för sin personal och som alltid sätter företagets och de anställas bästa i första rummet är en självklarhet för dig. Vi söker vi dig som ser långsiktigt på denna tjänst.

B-körkort krävs för tjänsten.

Om verksamheten

NP Innovation is a company dedicated to the development of water treatment solutions for aquaculture, industrial and municipal applications. Building on 30 years of experience, the pioneers behind the applications for microscreen technology are back to once again change the industry. Improvements comprise design as well as manufacturing, reducing costs for investments, operations and maintenance.

Please visit http://www.npinnovation.se for further information about the company.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.