Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kommersiell VD till Clean Combustion

Clean Combustion levererar effektiva brännarsystem till framför allt Pappers- och Massaindustrin. Med en unik design och reglering kan olika bränslen förbrännas effektivt. Förutom bränslebesparingar uppnås även minskade emissioner samt minskat underhåll. Våra system installeras bland annat i Mesaugnar, Kraft- och Sodapannor samt Gasdestruktionsugnar. Vår omsättning 2019 var 21 miljoner.
Vi är en del av Elof Hansson International AB, ett handelshus grundat år 1897 med huvudkontor i Göteborg. Med hjälp av ett stort antal lokala kontor bedrivs en global verksamhet, år 2019 var omsättningen 6,8 Miljarder kr.

Om tjänsten

Kommersiell VD till Clean Combustion

Tjänst: Kommersiell VD till Clean Combustion

Företag: Clean Combustion Technologies Sweden AB

Sista ansökan: 2020-10-14

Ansökan: Ansök här

Kommersiell VD till Clean Combustion.

Med marknadsledande produkter och en stor tillväxtmöjlighet behöver vi förstärka vår organisation. Vi söker en operativ VD med fokus på försäljning.
Vi finns i Åtvidaberg och jobbar primärt på den svenska marknaden. Via Elof Hansson AB har vi globala försäljningskanaler, så du kommer också vara delaktig i arbetet på många andra marknader.

Vilka är vi?

Ett team som värdesätter varandra och vårt prestigelösa samarbete, både internt och externt med kunderna. Vi uppskattar att arbeta med spetsteknologi och ha en stark ägare med höga ambitioner.
Vår framtid är spännande, det kommer hända mycket inom vårt bolag och med våra produkter. Vi ser fram mot vår tillväxtresa och att bidra till en bättre miljö.

Om rollen

Som VD har du naturligtvis det övergripande ansvaret för allt som rör bolaget. Inledningsvis kommer din arbetsdag präglas av operativt arbete med försäljning till kunder bland massabruk och kraftverk. Det innebär en långsiktig, strategisk bearbetning som syftar till att kunderna till fullo förstår nyttan av en installation i form av bränslebesparingar, minskade emissioner och minskat underhåll.
Du förhandlar och gör avslut för att sedan följa sålda projekt vid leverans och driftstagning.

Efterhand bolaget växer kommer arbetets innehåll förskjutas mot ett mer strategiskt och ledande arbete.

Du har ett starkt stöd av dina kollegor, både inom Clean Combustion och inom Elof Hansson. Att sälja våra lösningar är ett team-work!

Vem är du?

Som person är du hands-on, förtroendeskapande, och strategisk. Dessutom med ambition och potential att driva vår utveckling.
Det är meriterande om du har verkat i branscher där våra kunder finns, kanske som säljare eller operativt i deras verksamhet.
Du har teknisk utbildning och några års ledarerfarenhet. Uppdraget kräver att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Välkommen till oss!

Vi samarbetar med AS&B Executive. Ring Mikael Jacobsson, eller besök vår hemsida www.cleancombustion.se så får du mer information. Skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 14/10, via www.asb-executive.se.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.