-->

CEO till ATUNYA Performance

Om tjänsten

CEO till ATUNYA Performance

Tjänst: CEO till ATUNYA Performance

Företag: Atunya AB

Sista ansökan: 2021-07-20

Ansökan: Ansök här

För honom var det självklart att skapa ett klädesmärke som andas ett holistic brand. Med stort fokus på performance är kläderna utformade för lång hållbarhet och framtagna för de som vill ta sin träning till nästa nivå. Men ATUNYA Performance är inte bara kläder, det är också en idé om att skapa integration och gemenskap genom hockeyn. Att slå hål på segregationen och skapa en urbanisering kring idrotten.

Idag står ATUNYA i en fas där de är redo att lansera, fokus på den Svenska och nordiska marknaden och sedan USA och Canada. Nu letar vi efter dig som ska leda denna resa!

Positionen

Som CEO kommer du att bli ansiktet utåt. Du är den som leder resan som kommer att göra ATUNYA Performance till det självklara varumärket inom funktionskläder. Men i ditt uppdrag ligger också att bygga en stark kultur och genom bolaget skapa integration och pusha för att hockey som idrott inte bara ska vara till gagn för de rika och välbärgade världen över. Hållbarhetsfrågan genomsyras inte bara i kläderna utan också i människors rättigheter och en kamp för urbanisering kring idrotten i stort.

Det första året kommer du att fokusera på att bygga varumärket, sätta både marknad- och säljstrategier tillsammans med grundarna och exekvera på dessa. Målet för 2021/2022 är att växa och skapa medvetenhet kring märket på den svenska och nordiska B2C-marknaden.
Du kommer att bygga struktur och skapa KPI: er för bolaget, allt detta för att grunden till tillväxt ska vara stabil och de ekonomiska incitamenten skall vara satta.
Efter en lyckad lansering i Norden så kommer siktet vara ställt på USA och Canada och fokus flyttas mera mot B2B. Nordamerikas föreningar och idrottslag, främst hockey, skall erövras!

Vi söker

  • En CEO som vågar att driva upp ett varumärke med höga ambitioner. Du kommer tidigare från ett entreprenörsdrivet bolag, gärna i en affärsnära roll som COO eller Business Developer.
  • Du har ett strålande track record inom både marknad och sälj, från strategi till leverans till resultat.
  • Vi tror att du vet vägen till att sätta ATUNYAS position tydligt på marknaden.
  • Att du har erfarenhet av klädesbranschen och de drivkrafter som styr den, ser vi som mycket meriterande.
  • Du tar med dig detta för att utveckla och positionera företaget genom att möta de förändringar och möjligheter branschen upplever.
  • Som person är du resultatdriven och förändringsbenägen, du ska styra en start-up med stora möjligheter och framgångsfaktorn är ambition och driv.
  • Du är en inspirerande ledare som kan skapa engagemang hos både medarbetare som kunder.

Din kommande resa

Du kommer att få vara med att bygga något som kommer förändra mycket för många. Och detta globalt! Du kommer inte bara att få driva ett bolag med en fantastisk produkt, du kommer även få vara med att urbanisera hockeyn globalt. Kärleken för sporten och integrationen människor emellan.

Vi är byrån som rekryterar och bygger hållbara rekryteringsstrategier utifrån våra kunders vision. Vi kombinerar rekrytering med Impact advisory för att hjälpa bolag både operativt såväl som strategiskt.
För oss handlar hållbar rekrytering om hur våra kunder skall sina visioner och hur vi med rätt strategi och potential i bolaget får detta att hända.

Välkommen med din ansökan!

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.