C4 Hus AB söker VD

Om tjänsten

C4 Hus AB söker VD

Tjänst: C4 Hus AB söker VD

Företag: C4 Hus AB

Sista ansökan: 2020-10-28

Ansökan: Ansök här

Som VD blir det din uppgift att leda och utveckla en organisation med lång och gedigen erfarenhet från hustillverkning där hög kvalitet, säkerhet och en hög servicegrad alltid har ett starkt fokus.

Inför framtiden finns en god plattform att bygga på med bostadsproduktion av villor, både styckehus och i projektform, bostadsrätter samt byggnation av förskolor, hyreslägenheter och verksamhetslokaler med kommuner, kommunala fastighetsbolag och företag som beställare. Även fastighetsutveckling med projekt från råmark till färdiga byggrätter har blivit ett allt viktigare inslag i verksamheten, vilket drivs genom en egen avdelning för affärsutveckling och projektledning. C4 Hus bygger med totalentreprenad och egen byggorganisation kompletterad med utvalda underentreprenörer.

Vi tror att du är en erfaren ledare som har en gedigen bakgrund inom bygg- och fastighetssektorn och förståelse för såväl den operativa delen av vår verksamhet som den affärsmässiga. Genom din ödmjukhet, förmåga att skapa goda relationer och se möjligheter både på kort och lång sikt kan du bidra till att C4 Hus stärker sin position på marknaden ytterligare. Till din hjälp har du ett engagerat och yrkesskickligt team av medarbetare som alla delar den grundläggande filosofin; att bygga hus de själva skulle vilja leva i.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande roll i ett företag som är i ett dynamiskt och spännande skede med många utvecklingsmöjligheter.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 28 oktober 2020 via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14106). För en inledande konfidentiell kontakt är du välkommen att ringa Mercuri Urvals konsult Gösta Tydesten, tel. 0733-66 75 78 eller Christian Nyhlén, tel 0733-66 75 76.

Om företaget

Vi bygger hus som om vi byggde dem till oss själva, hus där vi själva skulle vilja leva. Det är en filosofi som alla medarbetare på C4 Hus delar och som våra kunder verkligen uppskattar. Vi bygger skräddarsydda hus, eller hus i serien Bästa Hemmet, alla ritade av egna arkitekter. C4 Hus erbjuder utveckling av hus i projektområden för enskilda husägare, allmänna eller privata fastighetsbolag. Huvudkontor ligger i Kristianstad och företaget har verksamhet i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Stockholm och Uppsala. Bolaget omsatte 2019 201 054 tkr och har 50 anställda.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.