-->

Skippa pendlandet – gå en distansutbildning

Sponsrat av Diploma Utbildning För bara ett par år sedan var det inte så vanligt i Sverige att gå en distansutbildning i syfte att utveckla sin kompetens eller liknande. Under årens lopp har dock allt fler svenskar upptäckt alla de fördelar med att plugga på distans. Det är nämligen inte bara bekvämt att studera hemifrån utan även betydligt billigare och mer praktiskt och dessutom ganska trevligt.

Skippa pendlandet – gå en distansutbildning

Hos Diploma Utbildning finner du kurser i allt från affärsutveckling, ledarskap, förhandlingsteknik till skola och äldreomsorg på distans. En av de stora fördelarna med att gå en distansutbildning är nämligen just att du slipper resa. Faktum är att du inte ens behöver lämna din bostad – du kan sitta hemma i din pyjamas (om du så önskar) medan du genomgår en utbildning. Men du skulle förmodligen bli förvånad om du visste hur mycket tid och pengar du kan spara på att plugga på distans.

Fördelen med digitala distansutbildningar är att du kan läsa samma utbildningar som alla andra – men du kan göra det när och hur du vill. Att plugga på distans innebär mycket frihet. Det enda du behöver ha tillgång till är någon typ av dator, en padda eller en smartphone, något som de flesta har nuförtiden. Många tror att en klassisk utbildning är mer effektiv, men faktum är att studier visar att de flesta enbart kan hålla omkring sex till sju saker i minnet samtidigt, något som stödjer att kunskap bör komma i små portioner. Du som läser en distansutbildning kan tillgodogöra dig kunskaper när och hur du vill, något som även passar de som inte lyckades så väl i den klassiska skolan

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.