Onlineutbildning på dina villkor

Sponsrat av Diploma Utbildning Diploma är störst i landet på Onlineutbildning med närmare 400 utbildningar med tillhörande diplom och intyg. Hos dem får du en utbildning inom något av landets populäraste yrkesområden. Diploma är stolta över att kunna erbjuda en utbildningsform som ligger helt i tiden och som med nya men ändå beprövade metoder främjar lärandet.

Onlineutbildning på dina villkor
Group of business people in a meeting at the office

Fördelen med distansutbildningar är många. Den allra tydligaste är givetvis att du själv kan styra över din tid. Inga schemalagda föreläsningar eller lektioner som du måste stressa till och upprätthålla koncentration när din hjärna egentligen är någon annanstans. Här kan du oavsett om du sitter på tåget, i en väntsal någonstans, i ett köpcenter eller hemma i soffan så kan du enkelt koppla upp dig och studera. Det har också stora fördelar i att du kan stanna upp, pausa, repetera och prova dina inlärningsmetoder i en annan utsträckning än på ett seminarium.

Distansutbildning för mer effektivitet

Diplomas utbildningar tillämpar 70-20-10-metoden som är en ny metod som utmanar traditionellt lärande med ett nytt sätt att tänka. Det är bevisat att våra hjärnor inte kan ta in och bearbeta hur mycket information som helst. Därför är långa sessioner och föreläsningar där flera timmars information ska inhämtas inte den mest effektiva inlärningsmetoden. Med 70-20-10 får du istället lägga mer tid på det som är viktigast – det vill säga att lära dig i praktiken.

Sjuttio procent av utbildningen sker därför på arbetsplatsen där du ska arbeta. Här får du under övervakning och vägledning utöva de sysslor som ingår i ditt arbete. Tjugo procent av utbildningstiden är vigd åt att du med dina mer erfarna kollegor utvärderar ditt jobb och de ger dig stöd och feedback. De kvarvarande tio procenten är för inläsning och teoretisk kunskapsinhämtning. Diploma menar inte att lärare är onödiga eller att man inte ska använda sig av dem. Tvärtom är de jätteviktiga, men vi stöder oss på de nyare koncept som tagits fram och som ger studenterna mer praktiskt lärande än teoretiskt.

De som önskar erbjuda distansutbildningar kan höra av sig till företaget. Det finns upplägg redo för att skräddarsy plattform och utbildning.

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.