Gratis rådgivning till familjeföretag

Sponsrat av Personalfokus I september vill vi på Personalfokus hjälpa 15 familjeföretag att hitta ny energi. Därför har vi bestämt oss för att bjuda på gratis rådgivning till dig som jobbar i ett familjeföretag.

Gratis rådgivning till familjeföretag

Familjeföretag har fler utmaningar än vanliga bolagsstrukturer. Här spelar nämligen kommunikation, samarbete och känslor en större roll. Behovet av stöd att komma ur konfliktfyllda situationer i familjeägda bolag har visat sig vara enormt. Därför erbjuder vi dig två timmar gratis rådgivning hos vår psykolog och organisationsexpert. 

Så räddar du familjeföretaget undan haveri

Vi vill hjälpa dig som känner att missförstånd, samarbete eller dålig samtalston står i vägen för att komma vidare. Vi vill stötta er att komma ur låsta kommunikationspositioner och hitta tillbaka till ett positivt samarbete där ni pratar med varandra på ett konstruktivt och lösningsorienterat sätt.

Tillsammans med vår psykolog och organisationsexpert Anna Russberg får du möjligheten att bolla just din situation. Hur har du det på jobbet? Vilka utmaningar sitter du med? Anna kommer att ge dig TIPS och råd på vad du kan göra för att komma vidare. Ofta innefattar detta

  • Vilket först steg du kan du ta
  • Kommunikationsstrategier
  • Hur du kan ta upp situationen med övriga delägare

Jag brukar säga att mitt jobb går ut på att rädda både relationer och företag”
Anna Russberg

Det är ni tillsammans som är skillnaden mellan att vinna och försvinna

Många av våra kunder vittnar om att när samarbetet fungera igen kommer också arbetsglädjen tillbaka. Tack vare förbättrad kommunikation och samtalston faller även ofta följande 7 pusselbitar på plats

  • Samsyn kring riktning/vision – vart är bolaget på väg? Var ska vi vara om 3–5 år?
  • Snabbt och effektivt omsätta beslut och diskussioner till handlingar
  • Tydligare roller och ansvarsområden läs mer 

Missa inte denna chans!

Ta steget mot en bättre tillvaro för dig och familjeföretaget. Boka direkt online in en gratis träff med Anna på hela två timmar (värde 5000 kr exkl moms)

Personalfokus är Sveriges ledande expert på konflikthantering i familjeägda bolagsstrukturer.

Bloggen

På nytt jobb

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.