-->

Distansutbildning på dina villkor

Sponsrat av Diploma Utbildning Distans eller Webbutbildning är populärt av många olika anledningar. Främst drivet att enkelheten, snabbheten och priset.

Distansutbildning på dina villkor

. Sedan början av 2000 talet har antalet personer som väljer att gå en distansutbildning ökat dramatiskt och många vittnar om att det är en utbildningsform som ger goda resultat, speciellt i dessa Coronatider. Du som har en situation där du inte kan eller vill ta dig till en ort med förutbestämda tider bör kolla om det du vill studera finns tillgängligt via webbutbildning och sedan är det bara att köra igång!

Hos Diploma Utbildning finner du kurser i allt från affärsutveckling, ledarskap, förhandlingsteknik och Data IT mm. En av de stora fördelarna med att gå en distansutbildning är nämligen just att du slipper förflytta dig. Faktum är att du inte ens behöver lämna din bostad – du kan sitta hemma i din pyjamas (om du så önskar) medan du genomgår en utbildning. Detta kanske inte kommer som någon större överraskning då ordet distans ingår i själva beskrivningen av utbildningen. Men du skulle förmodligen bli förvånad om du visste hur mycket tid och pengar du kan spara på att plugga på distans.

Diploma Utbildning anammar den så kallade 70:20:10-modellen som bygger på en form av pedagogik för lärande. Istället för att som mer traditionella utbildningar som mestadels sker i föreläsningar och seminarium är våra utbildningar uppbyggda med att 70 % av lärandet sker på arbetsplatsen när du utövar ditt yrke. 20 % genom samtal och feedback och reflektion med dina kollegor och de resterande 10 % kommer från själva utbildningen.

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.