Magnus Lindström vill avdramatisera arbetsrätten

Bloggare Arbetsrätten påverkar oss alla. Men för många vd:ar verkar den krånglig och till och med skrämmande. Det vill Magnus Lindström råda bot på! Han är chefsförhandlare och vice vd på arbetsgivarorganisationen Sinf – och nu även bloggare på vdtidningen.se.

Magnus Lindström vill avdramatisera arbetsrätten
Magnus Lindström.

Magnus Lindström, vem är du?

Jag är en erfaren arbetsrättsjurist som brinner för mitt arbete. Under mina år som jurist har jag haft många givande samtal med vd:ar om allt som rör personal och fackliga organisationer. Jag ser nu fram emot att dela med mig av min erfarenhet från dessa samtal i Vd-tidningens blogg.

Vad betyder arbetsrätt för dig?

Arbetsrätten är något som påverkar oss alla, oavsett om vi är arbetsgivare eller anställda. Människor kan göra misstag, men det är nästan alltid möjligt att lösa tvister genom överenskommelser. Arbetsrätten består av en komplex blandning av lagar, regler och förhandlingar, och det krävs en solid grund av kunskap och en förmåga att förhandla för att navigera i den.

Vad kommer din blogg att handla om?

För många vd:ar kan arbetsrätten verka krånglig och ibland till och med skrämmande. I min blogg vill jag förenkla arbetsrätten och göra den mer tillgänglig. Jag vill att läsarna ska kunna känna igen sig och få ökad kunskap samt känna sig trygga i dessa frågor. Min ambition är att avdramatisera arbetsrätten och göra den mer begriplig för alla.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.