Vd-tidningen

Vd-utbildning

Unikt utbildnings- och affärsforum för vd:ar
12 okt 2021 - 13 okt 2021
Vår Gård, Saltsjöbaden

Väx med landets ledande experter

Efter 100-tals intervjuer med vd:ar har redaktionen på Vd-tidningen nu tagit fram ett nytt koncept för kompetensutveckling för vd:ar i medelstora företag. Konceptet bygger på koncentrerad fördjupning i de områden som gör skillnad för affären och företagets utveckling kombinerat med fantastiska möjligheter till att bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter.

Vd-tidningen | Vd-utbildning

Plats Vår Gård, Saltsjöbaden
Dag 1 12 oktober 2021, 08:00 - 21:00
Dag 2 13 oktober 2021, 08:00 - 17:00
Pris 34 990:- exklusive moms

Under två dagar har du möjlighet att delta i detta unika forum som kommer att hållas på Vår Gårds vackra och luftiga miljöer.

Klicka här för att ladda ner PDF med för information om innehåll, program och våra experter.

Vd-tidningens utbildnings- och affärsforum innebär:

✓ Du har möjlighet att möta åtta av landets ledande experter.
✓ Du skräddarsyr ditt eget utbildningsprogram.
✓ Du nätverkar med ett 20-talet andra framåtsträvande vd:ar.
✓ Du njuter av mat, vin, kultur och en avkopplande miljö med hög servicenivå.

Välj fyra av åtta spännande kompetensområden att fördjupa dig inom:

✓ Strategier för snabbare tillväxt
✓ Utveckla företagets försäljning
✓ Effektiva och drivande möten
✓ Maximal personlig effektivitet
✓ Smart målstyrning i linje med strategin
✓ Skapa en drivande kultur
✓ Förhandla smart
✓ Kommunikation i svåra lägen

Har du frågor eller önskar få hjälp med din bokning?
Välkommen att kontakta Johannes Pauser på 046-245 52 01 eller johannes.p@pausermedia.se

Praktisk information

Datum: 12-13 oktober 2021
Adress:
Vår Gård, Ringvägen 6, Saltsjöbaden
Boende: Enkelrum med Carpe Diem-säng
Värd på plats: Vd-tidningens chefredaktör, Anders Pauser.

 

Program

 • tisdag 12/10
 • onsdag 13/10
Fäll ut alla
 • 08:00 - 09:00

  Ankomst och välsmakande frukost

  Vd-tidningen välkomnar dig som deltagare till Vår Gård där en gemensam frukost serveras med hembakat bröd från eget bageri.
 • 09:00 - 12:00

  Block 1 – Välj mellan två ämnen

  Under förmiddags-blocket väljer du det spår som intresserar dig mest. Vid kl. 10.30 kommer en kaffepaus att hållas med tilltugg, energirika juicer och smoothies.
 • Spår 1: Strategier för snabbare tillväxt

  Lär er mer hur man ökar företagets förmåga att ställa om i takt med omvärlden, hur man mäter genomförandet av strategin och kopplar den till det finansiella resultatet och inte minst, hur man frigör tid till strategiarbete. Talare

  Johan Grönstedt

  Senior Vice President & Chief Strategy Officer, Howwe Technologies
 • Spår 2: Förhandla smart

  Att förhandla är en av de ständigt återkommande utmaningarna för en vd. Det är ofta svårt och kräver goda förberedelser och en tydlig strategi. Vi låter en av de ledande auktoriteterna på området ge dig sina bästa tips och strategier. Talare

  Johan Lagerbielke

  Förhandlingsexpert
  Johan Lagerbielke är en av landets ledande förhandlingsexperter och före detta forskaren på Handelshögskolan där han bland annat forskat i ekonomisk psykologi. Han är en av våra främsta förhandlingsexperter och jobbar idag med att utbilda ledare i förhandling.
 • 12:00 - 13:30

  Tvårätters nätverkslunch

  Njut av en välsmakande lunch med härliga råvaror från närliggande gårdar. Här ges tillfälle att nätverka och dela erfarenheter med andra deltagare.
 • 13:30 - 16:30

  Block 2 – Välj mellan två ämnen

  Under eftermiddags-blocket väljer du det spår som intresserar dig mest. Vid kl. 15.00 kommer en kaffepaus att hållas med tilltugg, energirika juicer och smoothies.
 • Spår 1: Effektiva och drivande möten

  Mötet är ett av de absolut viktigaste verktygen för chefer och ledningsgrupper för att få en organisation att röra sig i rätt riktning och åstadkomma goda resultat. Utbildning syftar till att hjälpa dig som vd att få mer kraft i mötena och dem att hamna på en högre strategisk nivå. Talare

  Heléne Arvidsson

  Vd, Gr8 meetings
  Heléne Arvidsson, vd Gr8 meetings, är föreläsare, katalysator, processledare och rådgivare som hjälper andra ledare och företag bli mer framgångsrik genom att förbättra möteskulturen då här finns en enorm potential. Helene har under sina 20 år som chef och ledare blivit uppmärksammad för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat.
 • Spår 2: Maximal personlig effektivitet

  Det finns mycket att vinna på att jobba smartare och effektivare. Och alla kan utvecklas på området. Här får du en mix av teori, diskussion och övningar så att det blir interaktivt intressant samt lärorikt. Talare

  Petra Brask

  Vd, Effektivitetsexpert
  Petra Brask har över 25 års erfarenhet av att utbilda och föreläsa i effektivitet. Det är ingen tvekan att hon är expert på ämnet tid och ständigt engagerar sina deltagare med exempel som berör tillsammans med överraskande fakta som lämnar avtryck och intryck länge. En föreläsning med Petra ger dig många insikter och konkreta tips som du smidigt kan applicera i din verksamhet.

  Petra har föreläst för allt från FN till Coca-Cola. Med en gedigen erfarenhet från olika kulturer och länder som Iran, Storbritannien och Norden kan hon enkelt jämföra och fånga upp intressanta vinklingar i det internationella landskapet vi lever i idag. Petra var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014 och har bloggat sedan 2009 på ämnet tid. Nyligen gav hon ut två böcker: Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi. (Lava förlag 2017). Koll på tiden – tips för skola, fritid, vänner och sömn. (Lava förlag 2019). Petra Brask är även programledare för den populära podcasten Tidspodden tillsammans med Lena Lid Falkman, forskare på Handelshögskolan. De delar med sig av forskning och tips om tid tillsammans med aktuella gäster.

  ”Det är en mänsklig rättighet att nå önskade resultat samtidigt som du har tid och energi över till alla delar av ditt liv."
 • 16:30 - 18:00

  Rekreation

  Här finns det tillfälle för rekreation med exempelvis en promenad, bastu, biljard eller bara egen tid.
 • 18:00 - 19:00

  Kvällsmingel

  Drink med Vd-tidningens alla kursdeltagare, experter och chefredaktör.
 • 19:00 - 21:30

  Trerättersmiddag

  Trerättersmiddag med väl utvalda viner (alkoholfria alternativ finns) och med härliga råvaror från närliggande gårdar. Här bjuds även på underhållning med hemlig gäst på kvällen.
 • 08:00 - 09:00

  Välsmakande frukost

  Frukost med hembakat bröd från eget bageri.
 • 09:00 - 12:00

  Block 3 – Välj mellan två ämnen

  Under förmiddags-blocket väljer du det spår som intresserar dig mest. Vid kl. 10.30 kommer en kaffepaus att hållas med tilltugg, energirika juicer och smoothies.
 • Spår 1: Smart målstyrning i linje med strategin

  Framgångsrika organisationer har förmågan att sätta fokuserade och agerbara mål som kontinuerligt följs upp. Hur ska man göra för att verkligen lyckas med sin målstyrning och skapa ett agerande i linje med strategin som gör att man når och överträffar sina mål? Talare

  David Holmberg

  Grundare och vd, The Information Company
  David Holmberg har över 20 års erfarenhet av strategi- och styrningsfrågor. Han har varit rådgivare åt över 90 organisationer inom den privata, offentliga och idéburna sektorn. Idag är David grundare och vd på The Information Company.
 • Spår 2: Skapa en drivande kultur

  Värdet av en stark kultur blir allt tydligare för varje år som går! Både lönsamhet, tillväxt och kundnöjdhet står på spel. Här får du en genomgång av de verktyg du och din ledningsgrupp kan använda för att skapa en positiv och stark kultur. Talare

  Thomas Dimming

  Rådgivare och föreläsare
  Thomas Dimming har varit rådgivare och föreläsare i drygt 20 år inom målstyrning och företagskultur.
 • 12:00 - 13:30

  Tvårätters nätverk lunch

  Njut av en välsmakande lunch med härliga råvaror från närliggande gårdar. Här ges tillfälle att nätverka med andra deltagare.
 • 13:30 - 16:30

  Block 4: Välj mellan två ämnen

  Under eftermiddags-blocket väljer du det spår som intresserar dig mest. Vid kl. 15.00 kommer en kaffepaus att hållas med tilltugg, energirika juicer och smoothies.
 • Spår 1: Supertrenderna som formar framtidens försäljning

  Fokus ligger på att identifiera supertrender som skapar nya sätt att sälja och generera intäkter på. Dessutom ingår ett antal konkreta verktyg. Talare

  Henrik Larsson-Broman

  Forskare, trendanalytiker och grundare av ProSales Institute
  Henrik Larsson-Broman är forskare, trendanalytiker och grund-are av ProSales Institute – Nordens ledande forskningsföretag inom B2B Sales Excellence. Med utomordentlig omvärldsinsikt är han en av landets mest efterfrågade föreläsare, och förser säljare och ledare med fakta på bordet om vad som skapar säljframgång och vad som krävs för att bygga framtidssäkrade säljstrategier.
 • Spår 2: Kommunikation i svåra lägen

  Här får du redskap som vässar din kommunikation som vd. Oavsett om det handlar om att föra ut positiva nyheter eller negativa gäller det att få alla att följa de instruktioner vi kommunicerar, vilket alltid är en utmaning. Talare

  Maria Frändegård

  Kommunikations- och förändringsspecialist
  Maria Frändegård är kommunikations- och förändringsspecialist. Hon har arbetat många år med att utveckla kommunikationen på i olika företag och organisationer.
 • 16:30 - 17:00

  Avslut av dagen och hemfärd

  Dagen avslutas och det är dags för hemfärd från Vår Gård med ny inspiration och verktyg.

Talare

Johan Grönstedt

Senior Vice President & Chief Strategy Officer, Howwe Technologies

Johan Lagerbielke

Förhandlingsexpert

Heléne Arvidsson

Vd, Gr8 meetings

Petra Brask

Vd, Effektivitetsexpert

David Holmberg

Grundare och vd, The Information Company

Thomas Dimming

Rådgivare och föreläsare

Henrik Larsson-Broman

Forskare, trendanalytiker och grundare av ProSales Institute

Maria Frändegård

Kommunikations- och förändringsspecialist

Vd-utbildning

anordnas av VD-tidningen
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.