nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Prenumerera på Vd-tidningen Premium

 Vd-tidningen Premium ingår i vår satsning på att utveckla vår nyhetssajt och vårt magasin Vd-tidningen. I praktiken innebär det att den som har Premium-paketet nu får tillgång till en förbättrad nyhetstjänst med alla digitala artiklar, även om vi nu kommer att börja låsa en del av dem. Ambitionen med det låsta materialet är att det ska bestå av lite mer avancerade artiklar, för att öka nyttoeffekten för dig som läsare. I Premiumpaketet kommer du också få del i den digitala kunskapsbank som nu successivt kommer att byggas upp och mycket mera. Och naturligtvis av sex späckade nummer av magasinet Vd-tidningen.

Bli prenumerant här >>>

För endast 167 kr i månaden får
du som prenumerant*:

  • Full tillgång till vår digitala premiumtjänst med dagliga, strategiska nyheter samt en digital kunskapsbank med artiklar.
  • 6 nr av magasinet Vd-tidningen, fullmatade med fördjupande reportage och analyser.
  • En e-version av magasinet Vd-tidningen, med den senaste utgåvan samt äldre utgåvor från 2012 och framåt.
  • Kontinuerligt nya aktuella erbjudanden av mervärden.
  • 15% rabatt på Vd-tidningens heldagskonferenser**
  • Förhandsinbjudan när gratis frukostseminarier med intressanta föreläsare genomförs.

*(Vid tecknande av helårsprenumeration.)
**(Kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

Aktuella mervärden för nya och befintliga prenumeranter:


Tillgång till Diploma Utbildning kostnadsfritt under 2 månader 
Värde: 1500 kr

Diploma Utbildning – Störst i landet på Onlineutbildning.
Vi har tagit oss an uppgiften att digitalisera landets mest populära utbildningar samtidigt som vi bibehåller våra omtyckta lärare i centrum. Med våra 250 utbildningar i ett flertal olika kategorier kan du enkelt utbildas när och var du vill. Det enda du behöver är din dator, mobil eller surfplatta. Alla utbildningar är dessutom extra kärnfulla då vi, tillsammans med utbildarna, varit måna om att skala av sådant som inte bidrar till ett aktivt och intressant lärande för dig.

En timmes kostnadsfri affärsrådgivning med Grant Thornton
Värde:  3 000 kr
Fokus på följande: Om du har funderingar eller utmaningar kring ägarskap, styrning eller ledning av ditt bolag? Det kan till exempel gälla struktur, styrning eller ledarskap. Vi använder oss av beprövade modeller för att tillsammans med dig mejsla ut dina utmaningar.

Träna dina säljare med Izonen gratis under 2 månader
Värde: 3 955 kr (Normalt för en månad)
Izonen är ett webbaserat utbildningsmaterial framtaget av stjärnsäljaren Max Söderpalm. Den består av ett stort antal självlärande webfilmer som hjälper era säljare att utvecklas. Här kan ni få en rad lönsamma tips om exempelvis säljstart och avslut. Men också hur man sätter mål, peppar säljare och hur man hanterar olika utmaningar i säljsituationen. Och en rad tips kring säljande kundbesök.

Är du intresserad av något av våra mervärden?
Gör så här: Mejla in ditt intresse till rebecca.l@pausermedia.se så hjälper vi dig vidare.

Så loggar du in när du blivit prenumerant:

Du använder dels din mejladress och dels ditt kundnummer som lösenord. Det senare står på baksidan av magasinet Vd-tidningen som du får via post.

Fakta

Vd-tidningens mission är att ge vd:ar kunskap och verktyg som får deras verksamheter att växa och gör dem framgångsrika. Den ger också inspiration och vägledning i frågor om det personliga ledarskapet. I tidningen hittar du inspirerande exempel på hur andra gör. Du får ta del av trender och förändringar i omvärlden.

På hemsidan presenteras kortare nyheter, men du får också många tips och tillgång till fördjupande material.

Idag läser 8 000 personer tidningen och varje månad besöker 13 000 personer nyhetssajten.