nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Nu är guiden här som lotsar små företag till Iso 9001

För ett år sedan kom den uppdaterade Iso 9001-standarden ut. Nu finns också handboken för små och medelstora företag ute på svenska.

ISO 9001 för små och medelstora företagIso 9001 är inte bara till för stora företag och organisationer. Även om den kommer efter storföretagsstandarden så finns nu den uppdaterade handboken Iso 9001 för små och medelstora företag ute.

Den följer Iso 9001:2015 och skiljer sig från tidigare utgåvor, inte bara vad gäller dispositionen, utan också i innehållet.

Bland annat betonas hantering av risker och möjligheter mycket tydligare. Boken hjälper också till att utforma ledningssystem som har kundorientering, resultat och förbättring i fokus. Jämfört med standarden är den mer lättläst och innehåller fler exempel.

Boken är skriven av världsledande experter inom kvalitetsområdet och erbjuder en konkret vägledning oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom kvalitetsområdet.

Boken går att beställa från Sis. Klicka här för att komma till boksidan.

 

Fler nyheter

Så upptäcker du en psykopat

De är charmiga, specialister på retorik och experter på att manipulera. De lovar guld och gröna skogar men skapar psykosocialt lidande och ekonomiskt svinn i mångmiljardklassen. Här är tipsen för att upptäcka en psykopat.

Nu startar Vd-tidningen Premium

Artiklar

Vd-tidningen satsar allt mer på att bli digital. Idag startar vi därför vår premium-tjänst. Under Vd-tidningen Premium kommer våra prenumeranter få exklusiv tillgång till fördjupade nyheter och en digital kunskapsbank på vår sajt, förutom själva magasinet.

Ny bok om konsten att välja rätt chef

Författaren och ledaren Maria Uggelberg har kommit ut med boken ”Allt är chefens fel – om att välja rätt chef för att må bra på jobbet”. Boken handlar om hur man förstår vilken typ av ledarskap och företagskultur som råder på ens arbetsplats.

Vintergatan ett stöd i utvecklingen

Den 11 april kommer Cecila Nordén, verksamhetsarkitekt vid IRM, ut med boken ”Vintergatan - din verksamhetskarta” där hon berättar om denna modell för verksamhetsutveckling. En metod som utvecklats tillsammans med TUI och ett trettiotal andra företag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här