nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Nu är guiden här som lotsar små företag till Iso 9001

För ett år sedan kom den uppdaterade Iso 9001-standarden ut. Nu finns också handboken för små och medelstora företag ute på svenska.

ISO 9001 för små och medelstora företagIso 9001 är inte bara till för stora företag och organisationer. Även om den kommer efter storföretagsstandarden så finns nu den uppdaterade handboken Iso 9001 för små och medelstora företag ute.

Den följer Iso 9001:2015 och skiljer sig från tidigare utgåvor, inte bara vad gäller dispositionen, utan också i innehållet.

Bland annat betonas hantering av risker och möjligheter mycket tydligare. Boken hjälper också till att utforma ledningssystem som har kundorientering, resultat och förbättring i fokus. Jämfört med standarden är den mer lättläst och innehåller fler exempel.

Boken är skriven av världsledande experter inom kvalitetsområdet och erbjuder en konkret vägledning oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom kvalitetsområdet.

Boken går att beställa från Sis. Klicka här för att komma till boksidan.

 

Fler nyheter

Sälj inte bara produkter –
ta hand om servicen också

I stället för att sälja produkter går allt fler företag över till att hyra ut produkterna och underhålla dem. Också synen på vad som säljs ändras – från att sälja kaffe till att sälja upplevelser. Nu har två forskare gett ut en bok för att hjälpa företag med "tjänsteresan".

Låt oss behålla mobilen på möten

Krönika

Ja! Vi inför förbud och kontroll, så får vi en innovativ och kreativ kultur. Hur ska jag som vuxen medarbetare känna att mina idéer är viktiga och att jag är en kompetent medarbetare om jag inte ens är betrodd att ha mobilen på ett möte? Ett arbetsverktyg, ofta tillhandahållet av företaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här