nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Martin Strömqvist

Han vill skapa fler relatörer

Svaret på vad som är nyckeln till framgångsrik försäljning är ofta fokus på retoriska tekniker. Att argumentera för nyttan av en produkt eller tjänst tills någon är villig att betala för den, när det i praktiken handlar om mycket mer än bara övertalning. Försäljning handlar om att skapa relationer och använda sin kreativitet.

Bakom boken Relatörerna står Martin Strömqvist som är vice vd och en av grundarna till Universum som arbetar med employer branding

I den djupdyker han i relationsbyggande och kreativitet som de avgörande faktorerna bakom framgångsrik försäljning och ger ett nytt perspektiv på försäljning. Läsaren får också lära sig att skapa varaktiga relationer till sina kunder, utveckla sin kreativitet och hur försäljningsframgångar skapas av detta.

Läs mer: 10 tips för att öka försäljningen

Med Martin Strömqvist syn på försäljning har Universum utvecklats från en start-up till ett bolag med över trehundra anställda och verksamhet på fyra kontinenter. Med Relatörerna vill han förändra synen på försäljning och skapa fler relatörer.

Läs mer: 4 tips för ökad försäljning

Boken ges ut av Ekerlids Förlag.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Akta dig för chefer som skriker åt sina barn

Krönika

Brukar du notera hur människor behandlar, pratar med eller pratar om, sina barn? Det kan vara en god indikation på med vilket anslag de också bemöter, eller kommer att bemöta, sina medarbetare. Föräldraskap är intimt förknippat med ledarskap. Föräldraskap ÄR i många dimensioner ledarskap. Skillnaden ligger kanske i att i föräldraskapet lägger man oftare bort […]

Digitalisering suddar ut gräns mellan arbete och familjeliv

I en ny studie som forskare vid tre svenska universitet gjort visas att den ökade användningen av digital teknik på ett grundläggande sätt påverkat organisering av arbete och i förlängningen även arbetsförhållanden i dagens arbetsliv. Utvecklingen har bidragit till att tidigare tydliga gränser mellan arbete och övrigt liv suddats ut.

5 tips till en ny chef

Med chefsrollen följer många nya uppgifter och nya utmaningar att bita i. It-företaget Flex Applications har sammanställt 5 tips till en ny chef.

Mejl – elak tidstjuv eller viktig kommunikationskanal?

Mejl är ett kommunikationsverktyg som alla vd:ar använder på olika sätt. Men det gäller att hantera mejlen på rätt sätt så att man inte drunknar i sin mejlbox. Att införa en mejlpolicy i företaget kan vara ett bra sätt att få ordning på torpet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här